Trasa tramwajowa na Tarchomin i Nowodwory
Moderator: Wiliam
Ja z moich dojazdów pamiętam, że rano tłum kończył się na schodach wyjścia z Wierzbna.
Bywa tak, że potrójniak jest niezabieralny mimo kursowania 31 co 3 minuty w godzinach szczytu, a ty chcesz tę linię kasować?reserved pisze:Nie wiem, napisałem, że nie prowadzę codziennych obserwacji. Zdarzyło mi się jednak parę razy koło 17:00 jechać i zastanawiałem się, gdzie są te tłumy, bo w czasie całej trasy było poza mną może paru przypadkowych pasażerów. Stąd trochę ciężko mi uwierzyć, że ludzie tak tłumnie z tego korzystają. No i przede wszystkim w jakiej relacji jeżdżą? Ta linia żadnej unikatowej relacji nie spełnia...chyba.Autobus Czerwon pisze:Racja, skasujmy ten tramwaj, na cholerę on komu, w szczycie przewozi tylko 300 osób jednym kursem, a jeździ co 3 minuty. Ludzie niech zapierniczają na nogach, zdrowiej będzie. Albo przyspieszmy uruchomienie Veturllo.
Człowieku, litości...
Ale od której strony?Paweł D. pisze:Ja z moich dojazdów pamiętam, że rano tłum kończył się na schodach wyjścia z Wierzbna.
A tam od razu kasować... ale musi to jeździć przez tyle dnia?ashir pisze:Bywa tak, że potrójniak jest niezabieralny mimo kursowania 31 co 3 minuty w godzinach szczytu, a ty chcesz tę linię kasować?reserved pisze:Nie wiem, napisałem, że nie prowadzę codziennych obserwacji. Zdarzyło mi się jednak parę razy koło 17:00 jechać i zastanawiałem się, gdzie są te tłumy, bo w czasie całej trasy było poza mną może paru przypadkowych pasażerów. Stąd trochę ciężko mi uwierzyć, że ludzie tak tłumnie z tego korzystają. No i przede wszystkim w jakiej relacji jeżdżą? Ta linia żadnej unikatowej relacji nie spełnia...chyba.
Z pocięcia 31 poza godzinami szczytu czy w weekendy nie zyskasz cennych brygad na godziny szczytu...
No niby tak, ale i tak się za głowę łapię, na co to komu np. w weekend rano. Dziś po 8:00 widziałem pojedynczy wagon z samym motorniczym. Mniejsza z tym. Jak się nie da, to się nie da.
Dzisiaj o 18 widziałem 33 z 2-3 osobami, to co, skasować?
Ja akurat podałem przykład. Gdyby to była pojedyncza obserwacja, nie pisałbym.
PS
Kontynuujemy w innym wątku.
PS
Kontynuujemy w innym wątku.
- tarantula01
- Kontakt:
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tymczasem pozwolenie na budowę dostała Galeria Północna:
http://www.propertynews.pl/centra-handl ... 36342.html
W takim układzie tramwaj przestanie już jeździć ulicą przez pustkowie.
http://www.propertynews.pl/centra-handl ... 36342.html
W takim układzie tramwaj przestanie już jeździć ulicą przez pustkowie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
I będzie sobie można popatrzeć przez szybkę, czy zaczynamy dodawać przystanki?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jeden przystanek na Nowoprojektowanej, gdzieś w połowie, był zakładany od początku. Przecież dlatego w ogóle tramwaj poszedł właśnie tamtędy.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Jak ja się dziwiłem temu wydłużającemu trasę 'uchu', to nikt nie pisał o przystanku, a wszyscy o rzekomej niemożności przeprowadzenia tramwaju Myśliborską...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Było pisać do rzecznika TW, a nie wierzyć internetom.