Było wspomniane w artykule na WGKM ze zmianami od 17 lutegoGeorg pisze:Szkoda, że nikt tu nie wspomniał, że od 17 lutego wszystkie kursy Edwarda z Nowego Bemowa kończą w Wilanowie. Nie ma już kursów skróconych do pl. Bankowego, Na Rozdrożu i tak dalej. Bardzo dobra zmiana, bo wieczorem Edward się cieszy dużym wzięciem. Dotychczas kursy skrócone kończyły na Pl. Na Rozdrożu od 18:30, kiedy jeszcze trwa popołudniowy szczyt.
Zmiany obsługowe - luty 2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
A to bardzo przepraszam. Nie zauważyłem. Zwracam honor.
Zanim powstała Ostrobramska, na 158 jeździła Woronicza - tak gwoli wyjaśnienia. Ale to rzeczywiście było bardzo, bardzo dawnokveld pisze:Mam wrażenie, że to jest pierwszy raz od bardzo dawna (jeśli nie w historii), gdy planowo na 158 pojawia się ktoś inny, niż Ostrobramska (zasileń czy zastępstw nie liczę).
Edit: w historii to nie, bo linia jest starsza (od 1965 roku) niż zajezdnia przy Ostrobramskiej (1969), ale od dawna z pewnością.
Na 158 przypadkiem jakoś krótko Conneksu nie było? We wczesnych latach 2000. 
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Nie wydaje mi się.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Na objeździe Odyńca dojdzie 1 całka na 141 (R-3) i 2 na 172 (po 1 z R-1 i R-2).
-
michał1984
Nie wiem czy gdzieś o tym było ale Ostrobramskie brygady dś 1/117 i 1,2/123 od jutra będą na solarisy u10 prawda to 
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
Druga cześć zdania (po "i") jest niejasna. Proszę o doprecyzowanie.Domas pisze:Na objeździe Odyńca dojdzie 1 całka na 141 (R-3) i 2 (po 1 z R-1 i R-2).
Tak.michał1984 pisze:Nie wiem czy gdzieś o tym było ale Ostrobramskie brygady dś 1/117 i 1,2/123 od jutra będą na solarisy u10 prawda to
Dopisałem, chodziło mi o 172.man1956 pisze:Druga cześć zdania (po "i") jest niejasna. Proszę o doprecyzowanie.
To ile teraz brygad będzie na 141 i 172 (w DP i DS)?
Na 141 będzie 11c+4dA/7dB+10s, na 172 9c+2dA/5dB+8s.man1956 pisze:To ile teraz brygad będzie na 141 i 172 (w DP i DS)?
Ja wiem że to tylko DŚ, ale w ostatnich dniach widzę zdecydowanie zwiększone zainteresowanie 117, także nie wiem czy to dobry pomysł.Domas pisze:Tak.michał1984 pisze:Nie wiem czy gdzieś o tym było ale Ostrobramskie brygady dś 1/117 i 1,2/123 od jutra będą na solarisy u10 prawda to

-
michał1984
Masz planowo u10 to i tak ci wyjedzie u12,tak samo jest na Stalowej masz osła na 156 a i tak jeździ u12 lub jelczWiliam pisze:Ja wiem że to tylko DŚ, ale w ostatnich dniach widzę zdecydowanie zwiększone zainteresowanie 117, także nie wiem czy to dobry pomysł.Domas pisze:Tak.
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
A ktoś może wie która to brygada całodzienna na 141 w DP z "Woronicza" jest na wóz wielkopojemny ?
MZA R-4 "STALOWA"
"Stalowym autobusem po Warszawie" - Facebook
"Stalowym autobusem po Warszawie" - Facebook
Od wtorku będzie to 017(B).ITS A 218 pisze:A ktoś może wie która to brygada całodzienna na 141 w DP z "Woronicza" jest na wóz wielkopojemny ?