Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
-
Jerzy Dąbczak
No tak koło tego, 14:20 gdzieś.Około 14:30 przez Gocław przetoczyły się trzy kolejne brygady 123, jedna za drugą.
Stałem właśnie na przystanku Os. Wilga, najpierw odjechał 123 z Connexu a za nim dwa przegubowe na tej linii Ikarusy podjechały. Puściutkie.
Gocławska linia mikrobusowa:
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
ZDM ma polecenie, aby remonty przeprowadzać przed wyborami, poza tym w wakacje też były remonty, ale brakowsło ludzi i maszyn, aby wykonać zakontraktowane zadaniaJerzy Dąbczak pisze:Zablokowane: al. Krakowska, Puławska i centrum Pragi.
Dziękujemy ZDMowi za genialne wyznaczenie terminów remontów (dlaczego nie przeprowadzono ich w wakacje?)
Tak koło 16 W-Zetka stała już co najmniej od Żelaznej, oczywiście Femina i Bankowy zastawione w całości samochodami i tramwajami próbującymi się przebić...kropeq pisze:Godzina 20.45, stoi Most Śląsko-Dąbrowski od pl.zamkowego w str. Wileńskiego (a moze i dalej, nawet pl.bankowy, jechałem wisłostrada i skorzystałem z mostu gdańskiego gdzie było pusciutko) , jeszcze o tej porze nie widziałem takiego pieprznika
Jerzy Dąbczak pisze:Dziękujemy ZDMowi za genialne wyznaczenie terminów remontów (dlaczego nie przeprowadzono ich w wakacje?).
I to jak.Jerzy Dąbczak pisze:Zablokowane: (...) Puławska
http://img521.imageshack.us/img521/2663/709vi8.jpg
- MeWa
- Cukiereczek
nigdy nie ma odpowiedniej pory na remonty - byłyby głosy, że utrudnia się przyjazdy/wyjazdy na urlopy, bo przecież w weekendy dużo osób kończy lub rozpoczyna swój wypoczynek...MZ pisze:Gdyby wszystko chcieli robić w wakacje, to całe miasto by stanęło.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
MeWa pisze:nigdy nie ma odpowiedniej pory na remonty - byłyby głosy, że utrudnia się przyjazdy/wyjazdy na urlopy
ale jak już zrobią to przez jakiś czas będzie dobrze !MZ pisze:MeWa pisze:nigdy nie ma odpowiedniej pory na remonty - byłyby głosy, że utrudnia się przyjazdy/wyjazdy na urlopyBo niektórym kierowcom nigdy się nie dogodzi. Najpierw narzekają, że na przykład na Puławskiej jest nierówna nawierzchnia. Jak już drogowcy zabierają się za jej remont (na dodatek w weekend, gdy jest mniejszy ruch), to znów narzekają, że są korki. No to niech wymyślą metodę wymiany nawierzchni bez utrudnień w ruchu.