134N PESA Jazz (ten krótki)
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Skad Ty to wszystko wysysasz, to ja nie wiem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jak znajdziesz inne logiczna wytłumaczenie to chętnie poczytam.Glonojad pisze:Skad Ty to wszystko wysysasz, to ja nie wiem.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie ma żadnych przedziałów. Obowiązują serie - dlatego Jazzy nie są bezpośrednią kontynuacją 120NaDuo.
Pierwsze słyszę także, by decydowała członowość, raczej ogólna pojemność (długość).
Pierwsze słyszę także, by decydowała członowość, raczej ogólna pojemność (długość).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
Co właściwie dzieje się z króciakiem? Nie widziałem go jeszcze na mieście.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Czeka na lepsze czasy....Stary Pingwin pisze:Co właściwie dzieje się z króciakiem? Nie widziałem go jeszcze na mieście.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
-
Stary Pingwin
Mech się cieszy, że ma gdzie rosnąć.
W sumie, jakbym mógł na swoim podwórku mszyć nowy tramwaj, też byłbym szczęśliwy.
W sumie, jakbym mógł na swoim podwórku mszyć nowy tramwaj, też byłbym szczęśliwy.
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11
Nie, nie. 4EGTw stał w innym miejscu.sajbeer pisze:ZTCW zapuszcza korzenie na R-4 w miejscu Gorzowiaka.
Teraz widzę:MisiekK pisze:Nie, nie. 4EGTw stał w innym miejscu.sajbeer pisze:ZTCW zapuszcza korzenie na R-4 w miejscu Gorzowiaka.
https://www.google.pl/maps/@52.300069,2 ... !2e0?hl=pl
Stała tam Żaba.
BTW gdzie przenieśli Gorzowiaka i Żabę
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
4EGTw stoi na ślepym torze przy Hucie, a Żabsko skacze o własnych siłach z toru na tor....sajbeer pisze:BTW gdzie przenieśli Gorzowiaka i Żabę