Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Most Gdański, Stadion Narodowy, Kopiec Powstania Warszawskiego, choć to pewnie wszystko daleko.

Kopiec nie najgorzej. Stadion to jak?
A jakieś budynki na południe od lazienkowskiej? Takie na które można się wdrapac?
Nic na woli nie ma?
A jakieś budynki na południe od lazienkowskiej? Takie na które można się wdrapac?
Nic na woli nie ma?

Kopiec strasznie zarósł. Całkiem serio polecam drabinę, jeśli masz warunki przywiezienia. Dość fajny widok jest z plaży u wylotu Rodzynkowej. Z wysokich pięter bloków Czerniakowska 48..58 można, ale to musisz mieć jakieś wejście do bloku.
Most Siekierkowski - ale to już dalej.
Poszukaj w internecie - zdjęć pełno, na ogół wiadomo, skąd robione.
Most Siekierkowski - ale to już dalej.
Poszukaj w internecie - zdjęć pełno, na ogół wiadomo, skąd robione.
- Matrix2441
Most Siekierkowski jest niezły miejscem, by pstryknąć "city".
Zwłaszcza bez tele.Matrix2441 pisze:Most Siekierkowski jest niezły miejscem, by pstryknąć "city".
- Bastian
- Sułtan Maroka
Od strony Woli panorama centrum wygląda znakomicie, ale nie mogę polecić nic konkretnego. Ja ją w pracy z okna oglądamTeokryt pisze:Nic na woli nie ma?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To zrób fotkę i mu podrzuć 
problem w tym ze na tle tej panoramy ma byc ktos jeszcze
a wątpię ze bastian wpuści do biura mnie z druga osoba i otworzy okno coby dobre zdjecie zrobić 

Czy na Mokotowie lub w Wilanowie jest jakaś kwiaciarnia czynna w sobotę o 7 rano? Za wyjątkiem tej na Chełmskiej.
Nie znam. Na Madalińskiego przy szpitalu jest od 8. Inne jeszcze później.
Ja bym próbował na Wałbrzyskiej pod Mokpolem u babć.
Mogą się już o tej porze kręcić.
Mogą się już o tej porze kręcić.
Jedź na Bakalarską.slupek pisze:Czy na Mokotowie lub w Wilanowie jest jakaś kwiaciarnia czynna w sobotę o 7 rano? Za wyjątkiem tej na Chełmskiej.
Pod Halę Mirowską bliżej...
Nie ma żadnych bazarków na Mokotowie/Wilanowie? Na każdym powinni kwiaty sprzedawać, a 7 to godzina, o której ruch bazarowy już jest duży.
Nie ma żadnych bazarków na Mokotowie/Wilanowie? Na każdym powinni kwiaty sprzedawać, a 7 to godzina, o której ruch bazarowy już jest duży.
ŁK