Nie, z powodu ZS2.Walas pisze:A może brygady są zawieszone z powodu braku kierowców?
Zmiany obsługowe - wrzesień 2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
Robert 514
kurs 5.56 przyjechał 6.20 , ludzie zrezygnowani cofnęli się na stacje bo dzwoniły dzwonki a tu bokiem na pusto przejechało ZS2ashir pisze:Nie, z powodu ZS2.Walas pisze:A może brygady są zawieszone z powodu braku kierowców?
Dziwisz się? Przecież jakby były zakłady bukmacherskie to w ciemno można by stawiać na to, że pierwsze kursy poszczególnych brygad nie odbędą się prawidłowo, bo orły z Woronicza nie znają trasy. 
Z Z-3 i Z-4 to chyba podebrano na ZS2?
Sztuki się zgadzają, zajezdnie nie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Zrób D i pokaż "orłom" jak się jeździ.ashir pisze:Dziwisz się? Przecież jakby były zakłady bukmacherskie to w ciemno można by stawiać na to, że pierwsze kursy poszczególnych brygad nie odbędą się prawidłowo, bo orły z Woronicza nie znają trasy.
Dziś ZS2/1 pojechał kierowca, który mieszka w Piasecznie i ciekawe jak miał trafić do Sulejówka. Tak samo jak ja z Pruszkowa nie znałem trasy N62 do Wołomina.ashir pisze:Dziwisz się? Przecież jakby były zakłady bukmacherskie to w ciemno można by stawiać na to, że pierwsze kursy poszczególnych brygad nie odbędą się prawidłowo, bo orły z Woronicza nie znają trasy.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Właśnie nie bardzo rozumiem tego manewru w weekend, bo w poniedziałek rzeczywiście 2 całki zawiesza na Z-3 + 2 dodatki na Z-4 i wystawia 4 brygady (1 całkę + 3 dodatki) na ZS2, ale w weekend po co ten manewr, jak i tak tylko Woronicza jeździ, a Ostrobramska chyba nic nie przejęła od tego zakładu to ja nie wiem.pawcio pisze:Sztuki się zgadzają, zajezdnie nie.
A w jaki sposób to pomoże w znajomości trasy? Bo chyba nie zrozumiałeś, że tu nie chodzi o styl jazdy, więc nie wiem co do tego ma prawo jazdy.Kelly pisze:Zrób D i pokaż "orłom" jak się jeździ.
Istnieje coś takiego jak mapa. Jak ja gdzieś jadę pierwszy raz, to raczej trafiam. A zawodowy kierowca to po prostu ma obowiązek nauczyć się trasy.Walas pisze: Dziś ZS2/1 pojechał kierowca, który mieszka w Piasecznie i ciekawe jak miał trafić do Sulejówka. Tak samo jak ja z Pruszkowa nie znałem trasy N62 do Wołomina.
Weź, człowieku...MichalJ pisze:Istnieje coś takiego jak mapa. Jak ja gdzieś jadę pierwszy raz, to raczej trafiam. A zawodowy kierowca to po prostu ma obowiązek nauczyć się trasy.
Ależ MichalJ ma rację, a GPS też nie istnieje, słupki ze strzałkami (słuszne tylko w niektórych przypadkach) też nie? Bo czytania ze zrozumieniem zwykłej mapy to ja już nie wymagam, skoro prostszych rzeczy niektórzy nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem. W kosmos ludzie latają, za pomocą drukarki 3D drukuje się protezy kończyn, a kierowca nie jest w stanie autobusem dotrzeć w konkretne miejsce po konkretnej trasie. To może niech MZA (bo na ajentów nie ma co liczyć) zatrudnią dyżurnych pilotów, niech pokażą że naprawdę troszczą się o swoich kierowców i pasażerów, których wożą swoimi autobusami, nawet jeśli przez to mają ponosić dodatkowe koszty.Pawel_ pisze:Weź, człowieku...MichalJ pisze:Istnieje coś takiego jak mapa. Jak ja gdzieś jadę pierwszy raz, to raczej trafiam. A zawodowy kierowca to po prostu ma obowiązek nauczyć się trasy.
Ale o co chodzi?Pawel_ pisze:Weź, człowieku...MichalJ pisze:Istnieje coś takiego jak mapa. Jak ja gdzieś jadę pierwszy raz, to raczej trafiam. A zawodowy kierowca to po prostu ma obowiązek nauczyć się trasy.
- J.Kaczmarski
Kierowca nieznający trasy, to tak jak chirurg nieumiejący posługiwać się skalpelem. 
Szkoda, że na PB kierowca pod Kielcami nie pyta ludzi:
A gdzie ja mam dalej jechać?!
Szkoda, że na PB kierowca pod Kielcami nie pyta ludzi:
A gdzie ja mam dalej jechać?!
Poszukiwane wozy : 8005 8019 8036
115 143 153 196 KM2 S2 704
17
Suchożebry
115 143 153 196 KM2 S2 704
17
Który liczy na cud, że jakoś operacja się uda i pacjent ją przeżyje.