Dokladnie, jechałem rano na Wólkę i na Saskiej wsiadlem do C88 aby podjechac do metra. Za nami jechalo drugie C88 i zapamietalem ich numery. Na Politechnice wsiadlem do metra, pojechalem na Młociny, wsiadłem w C09 i na zakręcie w Arkuszową moje C09 wjechalo dokladnie pomiedzy obie tamte C88. C88 jechało dzisiaj przez miasto blyskawicznie i nie warto sie z niego przesiadac do metra.Szeregowy_Równoległy pisze:A C88 do Wiatraka tylko 65 minut, z czego 35 z cmentarza do ronda na Wólczyńskiej. Jaki z tego morał: nie warto jeździć metremTranzystor pisze:O 12 to nieźle było na Wólce... 50 autobusów ładuje się w Wólczyńską, dzięki czemu podróż C09 trwała 40 minut..
Wszystkich Świętych 2013
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Niestety, ZRiKD wyskoczył na skrzyżowaniu Nocznickiego / Wólczyńska ze swoimi pracami jak filip z konopii. Dwa autobusy uszkodzone bo w miejscu gdzie skręcający autobus zwykle ciągnął sekcję B częściowo klepisku, wyrósł krawężnik który znajduje się teraz około 40 cm powyżej płaszczyzny jezdni - pewnie planowane jest podniesienie niwelety skrzyżowania. W związku z tym że skręcający w prawo autobus wyjeżdża czołem na przeciwległy pas co powoduje konieczność wstrzymania obu kierunków na ul. Wólczyńskiej, pewnie dziś znów część autobusów będzie kierowana objazdem przez Sokratesa.
Polityka złym doradcą w pracy!
- kulikowski
częstotliwość 707 co 2h w dniach 1-3.11 była żałosna, IMO powinno zostać podbite do co 20 min na mikrobusach, najlepiej w koordynacji ze 727.
7 9 15 128 136 154 172 175 188 208 504 S-2 S-3 RL R8 N32 N38 N88
Jaki by to miało cel, skoro 707 dojeżdża od Alei Krakowskiej, która dla przyjezdnych i innych nie jest aż tak atrakcyjnym węzłem przesiadkowym? 727 chociaż do metra dojeżdża.kulikowski pisze:częstotliwość 707 co 2h w dniach 1-3.11 była żałosna, IMO powinno zostać podbite do co 20 min na mikrobusach, najlepiej w koordynacji ze 727.