[Hydepark] Tramwaje Warszawskie
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
za szczescie warto placic 
btw, ten watek to o modernach raczej.
btw, ten watek to o modernach raczej.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
To by ludzie jęczeli że za mało dla stojących, że za ciasno rozmieszczone krzesła...uwierz mi że jest to w/g mnie optymalne rozmieszczenie.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Jak mam okazję obserwować na linii 10 potoki pasażerskie to brak siedzień nie przeszkadza ludziom wszak określam że średnio przejazd typowego pasażera zamyka się poniżej 10-15 min.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przecież dlatego 120Na mają mniej siedzeń, niż 120N - to nie pociąg do Ostrołęki ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Odp jest prosta. Stań sobie przy kabinie motorniczego i zobacz jak "prosta" jest ta słynna całkiem przecież niedawno wyremontowana aleja.
A jeszcze jedno...Jak jakiś czas temu w Hipolitach pozakładali ograniczniki do 50km/h ( nie we wszystkich) to one po przekroczeniu tej predkości dziwnie się czasami zachowują.
A jeszcze jedno...Jak jakiś czas temu w Hipolitach pozakładali ograniczniki do 50km/h ( nie we wszystkich) to one po przekroczeniu tej predkości dziwnie się czasami zachowują.
Uwierz mi...już nie chwalą. Jeszcze rok temu były to naprawdę fajne wozy do jazdy (szybkie, ciche i bardzo dobre na poślizgi) teraz...łomot z osłony I wózka...standart! szarpią niemiłosiernie, kabina wali jak miała by się zaraz rozpaść a itd.Adam G. pisze:To wiele wyjaśniaBJ pisze:Był to bodajże "Hipolit".Motorowi je chwalą, ale jak tylko tym jadę, to zawsze słyszę jakieś dziwne stuki z okolic wózka i czuję dziwne wibracje.
Ale jedna niezmiennie idealna rzecz...to drzwi!