OGNICHO :]
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- a/p TALENT
- a/p TALENT
- a/p TALENT
Z punktu widzenia logistyka wybór miejsca na ognicho optymalny - wysiadka na przystanku sugerowanym przez TLG, przekraczamy jednotor i ulicę Kaliskiego, potem mały spacer obok pawilonu SPOŁEM wzdłuż ul. Radiowej /ca 250 m./. Smród grila i porykiwanie rozmaitych grup biesiadnych / sobota !/ to sygnał, że jesteśmy na miejscu.
Mały minus tego miejsca, że jest zbyt dostępne / obszar między ul. Radiową a ul. gen. Kutrzeby/ i pełno tam rozmaitego napływowego elementu. Oczywiście bardziej intymne warunki prezentują polanki z wiatami w głębi lasu, ale rozumiem troskę TLG, że mu się trolle w lesie pogubią
Akurat 11.06. mam już zajęty przez inną imprezę. Szkoda, bo mam przeszło 40-letnie doświadczenie imprezowania w tych okolicach. Z reguły bardzo te imprezy były udane.
Mały minus tego miejsca, że jest zbyt dostępne / obszar między ul. Radiową a ul. gen. Kutrzeby/ i pełno tam rozmaitego napływowego elementu. Oczywiście bardziej intymne warunki prezentują polanki z wiatami w głębi lasu, ale rozumiem troskę TLG, że mu się trolle w lesie pogubią
Akurat 11.06. mam już zajęty przez inną imprezę. Szkoda, bo mam przeszło 40-letnie doświadczenie imprezowania w tych okolicach. Z reguły bardzo te imprezy były udane.
Idiokracja nas otacza
Witam!
Chciałbym przeprosić Panią Gronostaj za wczorajszy występek , który skutkował niezbyt miłą atmosferą, co w efekcie zakończyło się dla mnie brakiem możliwości pisania na forum.
Miałem nadzieje że mój dowcip się uda i rozbawi towarzystwo, a tu pudło.
Jesli urazilem to najmocniej przepraszam
pozdrawiam
MakuchowY
Chciałbym przeprosić Panią Gronostaj za wczorajszy występek , który skutkował niezbyt miłą atmosferą, co w efekcie zakończyło się dla mnie brakiem możliwości pisania na forum.
Miałem nadzieje że mój dowcip się uda i rozbawi towarzystwo, a tu pudło.
Jesli urazilem to najmocniej przepraszam
pozdrawiam
MakuchowY