Ciepło się zrobiło i sympatycznie. Jako żem spragniona rozrywek i Waszego towarzystwa proponuję powtórkę z rozrywki - w tym roku też robimy ognicho?
OGNICHO :]
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Przypominam, że w Niemczech wakacje zaczynają się dopiero w sierpniu, a też bym z chęcią wpadł.gronostaj pisze:żebyśmy do wakacji zdążyli coś ustalić
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Ikarus 5780
I kolejny argument, raczej policja nie spisze i nie przegoni, bo (z całym szacunkiem dla ludzi tam mieszkających), ale jest to zadupie, jak w bannerze.ZaciszaniN pisze:Też o tym rejonie myślę od jakiegoś czasu, bo ja z kolei nie byłem tam w nocy.gronostaj pisze:Onono, to też jest myśl. Ja to bym chciała na Jeziorki 606, bo mnie tam nigdy nie było.
Ja się piszę na ognisko, nie będzie to noc przed sesją
Zebyś się nie zdziwił...PKP Jeziorki to nie takie "zadupie".Ikarus 5780 pisze:ale jest to zadupie,
A niebieskie auta też tam można zobaczyć.
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.