SZCZEGÓLNIE o tej porze roku.A co do opadów w Wawie to daleko jeszcze pod względem zaśnieżenia do mazurskich zimprimoż pisze:ale śnieżyce zdarzają się w całej Europie i jakoś je trzeba przetrwać
"ĹnieĹźna apokalipsa" - 29.11.2010
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- Drivter1234
Spokojnie, z tego co jeździłem to śnieg jest przewiany i lekki, jak tylko przestanie padać to wiatr już sporo pomoże. Nic specjalnego chyba z tych opadów nie będzie. Poza tym całkiem przyjemnie się jeździikarus pisze:Jutro rano przygotować sobie wiecej czasu na dotarcie do pracy. Śnieg będzie padał.
Wedle informacji podanych przez TVN Warszwa w ciągu nocy spadło 7 cm świeżego śniegu i pokrywa śnieżna w Warszawie ma obecnie 18 cm.Szymon pisze:Kilka centymetrów to przez ostatnie godziny napadało... A do rana jeszcze 7-8 godzinikarus pisze:Na to się zapowiada, wiec rano może być kilka centymentrów świeżego śniegu.Także ja bym powiedział, że będzie dobre 15cm
Pozdrawiam
A ja pozwolę sobie pochwalić kierowców komunikacji miejskich, którzy musieli i muszą się zmagać z zimą i ogromnie doceniam ich poświęcenie. Wczoraj np. kierowca mało co nie wywinął orła na śniegu chcąc pomóc wsiąść do autobusu pani na wózku. Zauważyłem, że jest bardzo wielu kierowców, którzy nie traktują pasażerów jak bydło. Patrzą na pasażera pod pryzmat tego, jak sami chcieliby być potraktowani przez kierowce jako pasażer. Za to należa im się wielkie brawa. 
- Anna Jaworska
-
bartoni722
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie zaczynamyradeom pisze:Zaczynamy wypisówki?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow