Komunikacja miejska w Ursusie
Moderator: Wiliam
- fik
- Naczelne Chamidło
Georg pisze:Czy 228 to musi dojeżdżać do CH REDUTA czy po prostu musi obsługiwać przystanek BERESTECKA?
Gdyż ponieważ? Oczywiście, że nie musi. I idealnie nadaje się do puszczenia na Nowe Włochy zamiast 127.reserved pisze:Musi dojeżdżać do CH REDUTA.
Patrz, jak do ciebie mówię: stoooo pięęęęęęćdziesiąąąąąt ooooosieeeeem.reserved pisze:Tam właśnie była dyskusja o tym, że 228 istnieje właśnie po to, żeby starsi ludzie z Reduty nie chodzili do Beresteckiej.
228 Rakowiec - Nowe Włochy przez BW20
127 Nowe Włochy - PKP Włochy - trasa 178 - PKP Ursus
178 Torwar - PTK - NŚ - trasa 151 - Młynów
171 ciach na PTK
151 piach (ta, wiem, na pewno hiper ważne unikalne relacje na Saskiej)
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Jeśli już chcesz pchać wewnątrzdzielnicowego socjala w korki na Jerozolimskich (zgroza), to zapewnij mu przynajmniej drugą pętlę.fik pisze:228 Rakowiec - Nowe Włochy przez BW20
Poza tym nie wiem czemu na to 127 jesteś taki cięty - bo rozumiem, że takie 228 miałoby być zamiast 127? 127 będzie dobre na MR Daszyńskiego (w razie czego - Kercelaku), nie na Ochocie/Rakowcu, gdzie już jest 191.
A to popieram. Na Grzybowskiej imo powinno powstać takie 157 bis, np. na bazie 102.fik pisze:151 piach
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- fik
- Naczelne Chamidło
Włochy to osiedle domków jednorodzinnych poprzeplatanych paroma kamienicami, które ma do centrum silną szynę i autobus. To większe marnotrawstwo, niż autobus do centrum na podobnie zabudowanym Zaciszu.KwZ pisze: Poza tym nie wiem czemu na to 127 jesteś taki cięty
No i niech będzie JEDEN punkt przesiadkowy Centrum->Włosus.KwZ pisze:127 będzie dobre na MR Daszyńskiego (w razie czego - Kercelaku), nie na Ochocie/Rakowcu, gdzie już jest 191.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!