Albo żeby przekazać pasażerom: tramwajem szybciej więc my skrócimy 521 do Wiatraka.
Komunikacja w Śródmieściu
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I tak powinno być na stałe. No ale nie w tym mieście.Krzysztof_J pisze: ↑30 lip 2025, 20:11W związku z remontem wiaduktu mostu Poniatowskiego, od 4.08 tramwaje nie będą się zatrzymywać na przystankach Most Poniatowskiego, w zamian będą tam stawać 507 i 521. https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2025/07/3 ... towskiego/
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Będą rozkłady, czas przejazdu bez zmian.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
To zależy w sumie od rozkładu. Mnie wczoraj na 136 na Prymasa rowerzyści wyprzedzali jak byłem przed czasem.
- Krzysztof_J
- Kontakt:
Co powinno być na stałe? Brak przystanków Most Poniatowskiego dla tramwajów, czy zatrzymywanie się tam 507 i 521?Glonojad pisze: ↑31 lip 2025, 7:01I tak powinno być na stałe. No ale nie w tym mieście.Krzysztof_J pisze: ↑30 lip 2025, 20:11W związku z remontem wiaduktu mostu Poniatowskiego, od 4.08 tramwaje nie będą się zatrzymywać na przystankach Most Poniatowskiego, w zamian będą tam stawać 507 i 521. https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2025/07/3 ... towskiego/
No jak przed czasem na 136
ŁK
Bardzo dużo momentów na 136 jest gdy trzeba odstawać lub się wlec. Na jednym kółku tuż po szczycie B od Żwirek aż na Młynów turlałem się 20-30 km/h. Nawet na Dickensa przejeżdżało się często na pierwszym zielonym.