Więc może 25 jednak?Glonoujad pisze:A szpital ma do Centralnego 25, na którym być może już od stycznia pojawią się w rozkładzie swingi (podstawowa linia ciągu Zieleniecka - Targowa).
Zmiany obsługowe - styczeń 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Coś mnie naszło i zacząłem przeglądać temat o komunikacji na Ochocie, gdzie znalazłem takową wzmiankę:

[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Chyba raczej odwrotnie, tj. 167 na Młociny.Bastian pisze:Przekierować trasą 167 (po uruchomieniu tramwaju na Powstańców Śląskich)
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Długie. Wolę zostawić na Prymasa i Bielanach 184 z innym środkiem trasy, a 167 skrócić lub podzielić.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
No masz... Polikwidowali autobusy wzdłuż JPII, a oni ładują niskopodłogowce bez ograniczeń w JerozolimskieSiecool pisze:Coś mnie naszło i zacząłem przeglądać temat o komunikacji na Ochocie, gdzie znalazłem takową wzmiankę:Więc może 25 jednak?Glonoujad pisze:A szpital ma do Centralnego 25, na którym być może już od stycznia pojawią się w rozkładzie swingi (podstawowa linia ciągu Zieleniecka - Targowa).
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja nic o pełnym uniskopodłogowieniu 25 nie pisałem, odczep się.
Zresztą co Ci za różnica, Ty i tak tramwajów nie lubisz i nimi nie jeździsz
, a na Jana Pawła II jest przecież 160 i rewelacyjne, punktualne i lubiane przez pasażerów 510.
Zresztą co Ci za różnica, Ty i tak tramwajów nie lubisz i nimi nie jeździsz
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No i cóż ten truizm wnosi do tematu? Sam sobie to 25 wyśpiewałeś (BTW, linia o jednej z najlepszych frekwencji w mieście) i sam się ze sobą na temat sensowności kłócisz 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zastrzegłem, że konkretów nie będzie.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Na 17 albo 33 powinno się pojawić więcej niskiej podłogi.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Drivter1234
Niestety... Będzie dramat... Przez Mobilis będzie non stop sterowanie, bo te wozy nie dość że ledwo się zbierają to jeszcze kaganiec i to nawet nie na 60 km/h a na 58 km/h więc może być nie wesołoDesert pisze:Jestem ciekaw jak się w czasie wyrobią jak na 114 w DP bez korków ~ (-3) to standard
No nie wiem, ja przed Świętami jechałem bodaj 13/180 i bez trudu kierowca dogonił tym ledwo ruszającym się solarisem z kagańcem Urbino 15 z domyślacie się której zajezdni i jeszcze musiał się zatrzymywać na przystankach nż, mimo że nikt nie wysiadał ani nie wsiadał, bo nie chciał wyprzedzać brygady na Powązkowskiej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dramat po prostu, kto to widział, żeby nie dało się przepisów autobusem miejskim łamać.Drivter1234 pisze:to jeszcze kaganiec i to nawet nie na 60 km/h a na 58 km/h więc może być nie wesoło