Jednak dla mnie największą bohaterką dnia jest Rūta Meilutytė, piętnastoletnia (!) złota medalistka w wyścigu na 100 metrów żabką. Pierwsze złoto dla Litwy w pływaniu.
Igrzyska Olimpijskie - Londyn 2012
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Dziś już o 12:30 siatkarze zagrają z Bułgarią!
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Super mecz...Grzesiek pisze:A w wieczornej sesji siatkówki plażowej Grzegorz Fijałek i Mariusz Prudel rozbili 2:0 najlepszą w tym roku parę Gibb-Rosenthal
Ta... Dziewczynka w zeszłym roku była medalistką EYOFu, a w tym jest mistrzynią olimpijską. Coś niesamowitegoGrzesiek pisze: Jednak dla mnie największą bohaterką dnia jest Rūta Meilutytė, piętnastoletnia (!) złota medalistka w wyścigu na 100 metrów żabką. Pierwsze złoto dla Litwy w pływaniu.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jak tak dalej pójdzie, igrzyska skończą się dla nas, jak Euro...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- vernalisadonis
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jaka jedna? Toż już cała kolekcja wtop, od Radwańskiej poczynając.vernalisadonis pisze:Trzeba patrzyć optymistycznie, jedna porażka to jeszcze nie koniec.Bastian pisze:Jak tak dalej pójdzie, igrzyska skończą się dla nas, jak Euro...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- vernalisadonis