Euro 2012 - organizacja turnieju
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
-
Gacek
- Kontakt:
w to akurat nie wierzę wszak władze musiałby dogadać sie z Łodzią- a tam ciągle nowe koncepcje... ale na modernę Warszawa- Lublin- Dorohusk i Wrocław- Medyka oraz Warszawa- Wrocław przez Łódź oraz Warszawa- Gdańsk myślę, ze można liczyć.geograf pisze:Ruszy z kopyta budowa kolei wielkich prędkości "Y"??Gacek pisze:na pewno poprawi sie infrastruktura kolejowa![]()
![]()
![]()
[ Dodano: 2007-04-18, 12:29 ]
etam wstyd- my zawsze byliśmy mistrzami improwizacji...TGM pisze:Ale będzie WSTYD...
Całuję Was w Wasze małe serduszka.
U mnie tak samo - autostrady, modernizacja kolei i wywalenie stadionu X lecia - jak nie teraz, to nigdy. Sama impreza kompletnie mnie nie ruszamariow pisze:Cieszy mnie to, nie jestem moze jakims super kibicem ale mysle ze Warszawa po prostu bedzie musiała przyspieszyc z wieloma sprawami m.in budową dróg
Jak sobie przypomnę tylko jak wygląda choćby stadion Legii (a konkretnie trybuny) podczas meczów, jak większość z chodzących tam „kibiców” (słowo „kibice” wziąłem specjalnie w cudzysłów, gdyż moim zdaniem wielu z nich nie zasługuje na to miano), jak oni się zachowują podczas meczu, a także po meczu, to już Mi jako Polakowi wstyd.Gacek pisze:etam wstyd- my zawsze byliśmy mistrzami improwizacji...TGM pisze:Ale będzie WSTYD...
I niech tylko przyjdzie co 10 z tych „kibiców” Legii na taki mecz, gdzie transmitować go będzie połowa krajów na świecie, to już oczyma wyobraźni widzę te trybuny.
Jedyna nadzieja w tym, że ceny biletów będą na tyle zaporowe, że tych "kibiców" stać na nie po prostu nie będzie
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą