Witam wszystkich.
W dniu 14 wrzesnia jakad autobusem lini 193 w kierunku bokserka zostawilem plecak adidas wraz z dokumentami i portfelem, prawo jazdy, dowod i karty do bankomatu. oraz kilka innych rzeczy. Jezeli ktos znalas prosilbym o kontakt na e-mail pawelwojcik90@wp.pl. Z góry dziekuje i pozdrawiam
Zagubiony plecak
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
A pytałeś w Biurze Rzeczy Znalezionych w MZA na Włościańskiej?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Don't boat yourself...
Wracając z tenisa kiedyś młody zostawił w 179 (A501) plecak - buty numer 30 i koszulka tam były. Po zjedzeniu pizzy i uswiadomieniu sobie zguby zaczailismy sie na kurs powrotny. Ni chu chu. Kierowca po ukrainsku rozłożył tylko ręce, a dzieciak, straciwszy resztke nadziei, sie rozplakal. I tyle o tym.
Wracając z tenisa kiedyś młody zostawił w 179 (A501) plecak - buty numer 30 i koszulka tam były. Po zjedzeniu pizzy i uswiadomieniu sobie zguby zaczailismy sie na kurs powrotny. Ni chu chu. Kierowca po ukrainsku rozłożył tylko ręce, a dzieciak, straciwszy resztke nadziei, sie rozplakal. I tyle o tym.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.