Co w dzielnicy Ursynów piszczy
Moderator: Wiliam
Szybkie? 15 min samego czekania. Czyli bardziej przypadkowe. Ja jednak bym wybierał coś ze św. trójcy.
I korki, korki, korki na Dolnej. Unikam jeżdżenia tamtędy.
I korki, korki, korki na Dolnej. Unikam jeżdżenia tamtędy.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Może 195 się połączy z 517.KwZ pisze:517 obecnie stoi na Brackiej. Trochę sobie nie wyobrażam, żeby 195 miało tam nakręcać. Poza tym 517 może przy okazji wylecieć z Targówka i na pl. Trzech Krzyży zostać...Robert Kempa: Agnieszka Wojciechowska obecnie autobusy w związku z pracami przy linii kolejowej skierowane są na Pl.Trzech Krzyży i nie ma więcej miejsca. Jak zwolnią miejsce to na ich miejsce pojawi się nasze 195
Bpanmsp.
Mokotów dostanie po 195 i 130 wyremontowane tramwaje na Puławskiej. Frekwencja w 195 pokazuje, że więcej nie potrzeba.
ŁK
195 chyba lepiej puścić ciut dalej kilka przystanków do Bielańskiej, nawet jeśli 503 tam zostanie można by ładną koordynacje zrobić z tymi dwiema liniami. Linia do pl. Trzech Krzyży, będzie linią do nikąd.
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
-
Matt Cubis
Docelowo ma jechać traktem... Po co? Nie wiem. Na trakt jeździ bezpośrednio 503....
Artykuł na haloursynow:
https://www.haloursynow.pl/artykuly/195 ... ,10302.htm
Artykuł na haloursynow:
https://www.haloursynow.pl/artykuly/195 ... ,10302.htm
W komunikacie o zmianach od 1 września pojawia się 195 (powrót kursowania w dni wolne) z adnotacją o zmienionej trasie. Czyli już od 1go na Płac Trzech Krzyży?
-
hooligan83
-
michael112
Może na razie pojadą z taką częstotliwością i taborem jak jest teraz, a dopiero po 23 częściej? Co pół godziny to się jakoś na PTK upcha, najwyżej będzie nawracał bez postoju.
-
hooligan83
24 października zamykają połączenie Lanciego z Płaskowickiej. Czy wiadomo już, którędy pojadą: 192, 136, 503, 504, N37?
-
michael112
Właściwie dlaczego 504 jeździ w stronę Centrala przez Lanciego?
Nie ma skrętu z Ken w Płaskowickiej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Wg wcześniejszych zapowiedzi ZTM 192 i 504 miały pojechać na wprost Stryjeńskich, 136 i 503 miały jeździć po kryterium ulicznym (503: KEN-Płaskowickiej-Dereniowa; 136: Cynamonopwa-Płaskowickiej-KEN). W sumie 503 może można by zakrańcować na końcu świeżo wybudowanego ogryzka Belgradzkiej, tak aby pozostawić dwukierunkową trasę po Dereniowej, ale w szczycie Stryjeńskich w stronę Płaskowickiej stoi w korku.
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
-
Matt Cubis
@kocur Końcówka Belgradzkiej nadal jest nieskończona 
Tam w zasadzie wszystko jest już gotowe, może w ciągu dwóch tygodni ją otworzą.
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
Na linii Dw. Południowy-Piaseczno wciąż nie rozwiązywalny problem z opóźnianiem się kursów siedemsetek.
Co drugi-trzeci dzień roboczy w porannym szczycie (około 7:30-8:00) tłumy ludzi czekają na M. Wilanowska na cokolwiek co przyjedzie z Piaseczna. Potrafią być kilkunastominutowe luki.
Na pierwszym przystanku (Al. Lotników) do pierwszych kursów po dłuższej przerwie nie sposób się już dostać do środka.
Może warto wrócić do szczytowej linii 319 krańcującej na PKP Jeziorki?
Co drugi-trzeci dzień roboczy w porannym szczycie (około 7:30-8:00) tłumy ludzi czekają na M. Wilanowska na cokolwiek co przyjedzie z Piaseczna. Potrafią być kilkunastominutowe luki.
Na pierwszym przystanku (Al. Lotników) do pierwszych kursów po dłuższej przerwie nie sposób się już dostać do środka.
Może warto wrócić do szczytowej linii 319 krańcującej na PKP Jeziorki?
A jak daleko ci pasażerowie jadą?