Zmiany obsługowe - czerwiec 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Ale jak zadania po R6 przejmuje,a rozkład nie zmienia się to wynika z tego,że powinny być,ponieważ obecnie Redutowa kończy prace na Bemowiemaciek8610 pisze:Co do E-2 to chyba z Wilanowa. Z bemowa zjeżdża już woronicza.Rutin pisze:Jeżeli Stalowa wchodzi na 515 i E-2 oznacza to,że będą zjazdy po trasie z Huty i Nowego Bemowa do METRA RATUSZ?
Trzeba by poszukać ogłoszenia o przetargu (tym dla nowego Mobilisu i Grodzia), ale wydaje mi się, że nie było tam cięcia obszaru wzdłuż Wisły.Flash8222 pisze:Przetarg na wozy 10 oraz 12 metrowe z 2002 roku w którym wygrał Mobilis oraz ITS również był rozpisany tylko na grupę linii Północ oraz Południe. A linia 173 jest w grupie linii Wschód na którą umowa nie obowiązuje. Więc raczej nikłe są szanse na pojawienie Scani PKS-u na 173.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- gregory5576
- Kontakt:
emdegger pisze:A zmieściłyby się one na tym "drugim placu"?
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
To był żartPiotrek pisze:KasacjaRobert 514 pisze:a co z linią 173 ???
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Daruj sobie takie komentarze bo wnoszą jeszcze mniej do dyskusji niż posty co poniektórych
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- gregory5576
- Kontakt:
Takich brygad Redutowa ma 10 - myślę, że kilkanaście SU15 można by gdzieś upchnąć.
ciekawe,jak rozdysponują 55xxgregory5576 pisze:Takich brygad Redutowa ma 10 - myślę, że kilkanaście SU15 można by gdzieś upchnąć.Nie po to oddano drugi plac i kupę przegubów na inne zakłady aby upychać tam jeszcze długie wozy NIE MA MIEJCA NA PIERWSZYM PLACU.Dlatego oddajemy "długie" brygady. Zostają SAME sołówki i długie jelcze i to jest wszystko co będzie na Redutowej.
-
Robert 514
powrót na zakłady , z ktorych je zabraliSantos pisze:ciekawe,jak rozdysponują 55xxgregory5576 pisze:Nie po to oddano drugi plac i kupę przegubów na inne zakłady aby upychać tam jeszcze długie wozy NIE MA MIEJCA NA PIERWSZYM PLACU.Dlatego oddajemy "długie" brygady. Zostają SAME sołówki i długie jelcze i to jest wszystko co będzie na Redutowej.
![]()