OGNICHO :]
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
Ikarus 5780
Jednak okazało się że nie mogę jechać, przykro mi.
30.06.07r. Od godziny 18.00
Początek: Pętla ,,Powsin Park Kultury'' linie 519 oraz 130
(linia 519 odjazd z centrum 17.34)
Dalej idziot do góry, prosto kawlątek do wyjścia z terenu parku( szlaban), dalej prosto obok ternów rekreacyjnych i lasu do przecięcia dwóch ścieżek, któe przetniemy i dalej prosto na polanę, gdzie w któymś miejscu koczownicy z Warszawki zrobią se ognisko wawkomowe.

Początek: Pętla ,,Powsin Park Kultury'' linie 519 oraz 130
(linia 519 odjazd z centrum 17.34)
Dalej idziot do góry, prosto kawlątek do wyjścia z terenu parku( szlaban), dalej prosto obok ternów rekreacyjnych i lasu do przecięcia dwóch ścieżek, któe przetniemy i dalej prosto na polanę, gdzie w któymś miejscu koczownicy z Warszawki zrobią se ognisko wawkomowe.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Proszę bardzo, vuala
[ Dodano: 2007-06-28, 21:52 ]
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=Pows ... Submit.y=0
Tak mniejwięcej wyjaśnie...
Wejść schodkami od pętli. POjawi się ,,A'', czyli drewniany zielony budynel siedziby parku kultury w Powsinie, trzeba iść ta szarą linią prosto przez mini lasek ( po lewej będzie woda oligoceńska i strażnicy z psem), dalej będzie szlaban ,iść dalej prosto do Nowoursynowskiej piaszczystej ścieżki jakgdyby ( w czasie drogi po lewej pojawi się kort , a po prawej las) i po skrzyżowanku dróg pojawi się wielka polana.
Pozatym mogę po następne osoby wyjść na nastepny autobus, i ktoś jeszcze na następny itd.
[ Dodano: 2007-06-28, 21:59 ]
Gdyby jakieś problemy z dotarciem były, to dawać znać, krzyczeć, dzwonic do tych, któych numery macie, znacie...

[ Dodano: 2007-06-28, 21:52 ]
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=Pows ... Submit.y=0
Tak mniejwięcej wyjaśnie...
Wejść schodkami od pętli. POjawi się ,,A'', czyli drewniany zielony budynel siedziby parku kultury w Powsinie, trzeba iść ta szarą linią prosto przez mini lasek ( po lewej będzie woda oligoceńska i strażnicy z psem), dalej będzie szlaban ,iść dalej prosto do Nowoursynowskiej piaszczystej ścieżki jakgdyby ( w czasie drogi po lewej pojawi się kort , a po prawej las) i po skrzyżowanku dróg pojawi się wielka polana.
Pozatym mogę po następne osoby wyjść na nastepny autobus, i ktoś jeszcze na następny itd.
[ Dodano: 2007-06-28, 21:59 ]
Gdyby jakieś problemy z dotarciem były, to dawać znać, krzyczeć, dzwonic do tych, któych numery macie, znacie...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bo piszesz aluzjami, które 8315 inaczej pojął - jako deklarację nieobecności 
Nie licz na innych, wpisz się sam![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie licz na innych, wpisz się sam
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Masz i nie gadajczaroT-11 pisze:To już druga lista na której mnie brakuje.....Po komentarza... Zresztą...
1. Bastian
2. solaris8315
3. bohun
4. ziomal
5. gronostaj
6. 5291
7. Tm
8. Colony
9. hafilip84
10. zmorka
11. jasiu
12. Dantte