Nie zrobi tego... E-1 tam pójdzieJeśli ZTM skieruje na Włościańską E-4 to będzie to wręcz strzał samobójczy
PÄtla przy WĹoĹciaĹskiej
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie powinni ulec presji. Ciekawe kto będzie głośniej krzyczał: Żoliborz aby pętle zamknąć (czytaj Plac Wilsona), czy Nowodwory aby E-4 tam pozostałoColony pisze:Skieruje, bo go mieszkańcy okolic placu, domagający się całkowitej likwidacji pętli, zmuszą.R-11 Kleszczowa pisze:Jeśli ZTM skieruje na Włościańską E-4 to będzie to wręcz strzał samobójczy
Colony ale masz straszny avatarek
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Colony
- Kontakt:
Mam nadzieję, że wygrają Nowodwory. Zresztą na pętli i tak muszą zostac 103 i 121 z przyczyn oczywistych.R-11 Kleszczowa pisze:Nie powinni ulec presji. Ciekawe kto będzie głośniej krzyczał: Żoliborz aby pętle zamknąć (czytaj Plac Wilsona), czy Nowodwory aby E-4 tam pozostałoColony pisze: Skieruje, bo go mieszkańcy okolic placu, domagający się całkowitej likwidacji pętli, zmuszą.
Colony ale masz straszny avatarek![]()
Wiem, wyraki rządzą, od razu wiedziałem, że ten maluch music być moim av'em.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie kraczfraktal pisze:Zapewne 510 skrócą także do nowej pętli przy Włościańskiej.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
No właśnie tego się boję. Szczególnie, że z tego co czytam to tramwaje w Alei Jana Pawła II są niewydolne.fraktal pisze:Ja nie kraczę, ja wiem, że tak będzie - wystarczy przyjrzeć się działaniom ZTM-u realizowanym dość konsekwentnie.
Do może i tak, ale z już niekoniecznie.Flash8222 pisze:A to niby dlaczego? Będzie to najszybszy dojazd do metra...R-11 Kleszczowa pisze:Jeśli ZTM skieruje na Włościańską E-4 to będzie to wręcz strzał samobójczy![]()
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
To ZTM nie bardzo interesuje - tak samo, jak i tamto, o czym ja mówię - ważne, żeby skasować kolejny dubel tramwajowy.R-11 Kleszczowa pisze:No właśnie tego się boję. Szczególnie, że z tego co czytam to tramwaje w Alei Jana Pawła II są niewydolne.
[ Dodano: 2007-11-12, 20:18 ]
Nawiasem mówiąc, trudno jest też w okolicach JPII gdziekolwiek zaparkować samochód.
Do też nie, a z to już w ogóle. Nie zlikwidują na pewno krańcówek 103,110,121,181,E-4. Tak uważam. Przynajmniej do czasu puszczenia metra do Huty. 7XX powinny zostać skrócone do Włościańskiej, choć nie powiem, że 116 winno wtedy trochę podkręcić częstotliwość jako linia kręgosłup dla ciągu Żeromskiego - Słowackiego (ew.110).R-11 Kleszczowa pisze:Do może i tak, ale z już niekoniecznie.
Nowodwory. W tym wypadku Żoliborz raczej się nie odezwie.R-11 Kleszczowa pisze:Ciekawe kto będzie głośniej krzyczał: Żoliborz aby pętle zamknąć (czytaj Plac Wilsona), czy Nowodwory aby E-4 tam pozostało![]()
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Nie ma szans. Niby Krasińskiego zostanie bez komunikacji? ZP Suzina? Tylko 122? A 181 będzie robił kółko przez Słowackiego żeby muchy wozić? E-4 żeby ludzi tylko denerwować?Flash8222 pisze:No to się nie zdziw jak to się stanie, bo właśnie pętla na Włościańskiej ma zostać wybudowana by wszystko z Wilsona zakrańcować tam...
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.