Możesz przytoczyć listę sukcesów poprzedniego kierownictwa? Już nie mówię o wspólnym bilecie, ale zmiany trasowe obecnie wprowadzane generalnie nie są złe (choć nie ze wszystkimi się zgadzam, np. z 512). Jak za poprzednich "rządów" zrobiono "rewolucję" na Targówku, to potem wszystko trzeba było odkręcać. Jeszcze jakieś propozycje?
515 - co dalej z tÄ liniÄ ?
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
175 na starą trasę akurat wraca.
Możesz przytoczyć listę sukcesów poprzedniego kierownictwa? Już nie mówię o wspólnym bilecie, ale zmiany trasowe obecnie wprowadzane generalnie nie są złe (choć nie ze wszystkimi się zgadzam, np. z 512). Jak za poprzednich "rządów" zrobiono "rewolucję" na Targówku, to potem wszystko trzeba było odkręcać. Jeszcze jakieś propozycje?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Poprostu nie popadajmy w samozachwyt ... Też widzę dobre zmiany (414) ale czy to jest powód bym odrazu wypisywał jakie to wspaniałe, trafne i przemyślane decyzje podejmuje ZTM ? Sam wspomniany przypadek 175 pokazuje, że tak nie jest. Tak samo z argonią 520 ... śmiech na sali. Linia jeździ bardzo okrojona a później pracownicy ZTM dziwią się, że coraz mniej ludzi tym jeździ
Dobre
Mam nadzieję, że w przypadku 512 również ktoś podjemie decyzję i zmieni trasę (ale nie skróci do Wileniaka tylko przywróci na W-Z albo chociaż Poniatowski!) bo to należy się ludziom płacącym za bilet!
- Bastian
- Sułtan Maroka
W którym miejscu którykolwiek z pracowników ZTM się tym dziwił?dzidek pisze:później pracownicy ZTM dziwią się, że coraz mniej ludzi tym jeździ![]()
Nie, oczywiście. Ale nie jest to też powód do chuchania (fakt, pluciem tego nazwać nie mogędzidek pisze:Też widzę dobre zmiany (414) ale czy to jest powód bym odrazu wypisywał jakie to wspaniałe, trafne i przemyślane decyzje podejmuje ZTM ?
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Może niekoniecznie dziwił ale tworzenie rozkładu linii tak aby zniechęcić do jazdy a później pisanie o postępującej argonii jest trochę nie na miejscuBastian pisze:W którym miejscu którykolwiek z pracowników ZTM się tym dziwił?dzidek pisze:później pracownicy ZTM dziwią się, że coraz mniej ludzi tym jeździ![]()
Zawsze mi mówiono, że lepiej skrytykować niż wychwalać bo to mobilizuje do jeszcze lepszej pracy.Bastian pisze:Nie, oczywiście. Ale nie jest to też powód do chuchania (fakt, pluciem tego nazwać nie mogędzidek pisze:Też widzę dobre zmiany (414) ale czy to jest powód bym odrazu wypisywał jakie to wspaniałe, trafne i przemyślane decyzje podejmuje ZTM ?) jadem, ani do totalnej krytyki.
- MeWa
- Cukiereczek
tyle że nadmiar krytyki wpływa na zniechęceniedzidek pisze:Zawsze mi mówiono, że lepiej skrytykować niż wychwalać bo to mobilizuje do jeszcze lepszej pracy.Bastian pisze: Nie, oczywiście. Ale nie jest to też powód do chuchania (fakt, pluciem tego nazwać nie mogę) jadem, ani do totalnej krytyki.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Bastian
- Sułtan Maroka
To ci źle mówiono. Serio, jest mnóstwo wyników badań itp.dzidek pisze:Zawsze mi mówiono, że lepiej skrytykować niż wychwalać bo to mobilizuje do jeszcze lepszej pracy.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie jestem do końca pewien, o czym dokładnie piszesz, ale ja np. mam listę wpadek obecnego kierownictwa - po 2 stronie odechciało mi się notować.Bastian pisze: Możesz przytoczyć listę sukcesów poprzedniego kierownictwa?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A ja jestem ciekaw twojej oceny 
Natomiast jeszcze bardziej jestem ciekaw jej zestawienia z sukcesami, a także wpadkami oraz sukcesami z poprzednich czasów...
Natomiast jeszcze bardziej jestem ciekaw jej zestawienia z sukcesami, a także wpadkami oraz sukcesami z poprzednich czasów...
-
Dęboszczak
O to dziwne, to czemu ja widuje rano pełne przeguby na E-1?,Colony pisze:Brzmi jak bardzo kiepski żart. Gdyby na pozostałym odcinku nie było potrzebne to po wuja było tworzyć 416 hę? By chyba nie jako zastępstwo na Krakowskim dla "znakomicie" wykorzystywanego E-3. E-1 jeździ teraz prawie puste na samych solówkach, a kiedyś nie dało się zmieścić do przegubów.Dęboszczak pisze:4) E-1świetna dowozówka na Bielanach, na pozostałym odcinku było niepotrzebne
Wiesz, ja mam swoje zdanie o 416, osobiście skierowałbym ją na trasę M. Wilanowska - Stegny - trasa 501- do pętli przy Metrze Politechnika co 10 -12 minut. Z obu stron często jeżdżąca linia do stacji metra wzmacniająca 501 i 519 w godzinach szczytu.
- fik
- Naczelne Chamidło
A mieszkańcom Bródna ZTM kupi narty biegowe.Dęboszczak pisze: Wiesz, ja mam swoje zdanie o 416, osobiście skierowałbym ją na trasę M. Wilanowska - Stegny - trasa 501- do pętli przy Metrze Politechnika co 10 -12 minut. Z obu stron często jeżdżąca linia do stacji metra wzmacniająca 501 i 519 w godzinach szczytu.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Bardziej trzeba wzmocnić 519 i rozbudowujący się Wilanów niż 501 na Stegnach. Z resztą jakiś gościu od Was podobnie to widział jak się go o Wilanów zapytałem. A jakaś alternatywa na Stegnach na pewno się przyda i obecne 416 jest dobre. Tylko częstotliwość po południu za słaba.Dęboszczak pisze: Wiesz, ja mam swoje zdanie o 416, osobiście skierowałbym ją na trasę M. Wilanowska - Stegny - trasa 501- do pętli przy Metrze Politechnika co 10 -12 minut. Z obu stron często jeżdżąca linia do stacji metra wzmacniająca 501 i 519 w godzinach szczytu.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Bo 1/3 każdego z tych "pełnych przegubów" wysiada na Pl. Wilsona i czeka na jakąś linie na trakt.Dęboszczak pisze:O to dziwne, to czemu ja widuje rano pełne przeguby na E-1?
Raz, że nie trzeba się rano aż tak spieszyć bo na ogół E-1 dogania poprzednie 116. Dwa, 116 i 195 też są zapychane ludźmi jadącymi do metra, bardziej niż E-1 a kisić nikt się nie chce.
-
Dęboszczak
Obecnie 501 jest przepełnione a nie 519. szkoda topić wozy w Powsin A wykorzystanie 416 na trakcie....ekkhm..TGM pisze:Bardziej trzeba wzmocnić 519 i rozbudowujący się Wilanów niż 501 na Stegnach. Z resztą jakiś gościu od Was podobnie to widział jak się go o Wilanów zapytałem. A jakaś alternatywa na Stegnach na pewno się przyda i obecne 416 jest dobre. Tylko częstotliwość po południu za słaba.Dęboszczak pisze: Wiesz, ja mam swoje zdanie o 416, osobiście skierowałbym ją na trasę M. Wilanowska - Stegny - trasa 501- do pętli przy Metrze Politechnika co 10 -12 minut. Z obu stron często jeżdżąca linia do stacji metra wzmacniająca 501 i 519 w godzinach szczytu.
[ Dodano: 2007-11-16, 19:57 ]
E-1 jest dobrą dowozówką do metra i chyba się odnajduje w tej roli.Adam West pisze:Bo 1/3 każdego z tych "pełnych przegubów" wysiada na Pl. Wilsona i czeka na jakąś linie na trakt.Dęboszczak pisze:O to dziwne, to czemu ja widuje rano pełne przeguby na E-1?
Raz, że nie trzeba się rano aż tak spieszyć bo na ogół E-1 dogania poprzednie 116. Dwa, 116 i 195 też są zapychane ludźmi jadącymi do metra, bardziej niż E-1 a kisić nikt się nie chce.
-
Dęboszczak