Krzysiek pisze:Po pierwsze połączenie Wawra z Wesołą powstanie dopiero po zbudowaniu tunelu w Międzylesiu, co nastąpi najszybciej w 2010 roku, inaczej Międzylesie będzie wielkim korkiem. Po drugie musi powstać Kadetów - Wąbrzeska co nastąpi już w przyszłym roku, najpóźniej 2009. Więc wszelkie projekty można sobie odłożyć na lepsze czasy.

Zaraz... Czy tunel ma być między Wiśniową Górą a Starą Miłosną?No bo chyba nie

Przecież za jakiś czas ma być sensowna, poszerzona droga między tymi miejscami...
I taki autobus nie musi przecież jechać do Zerzenia czy Lucerny. Może gdzie indziej krańcować. Uruchomienie to przestrzeń roku, dwóch, to tylko projekt, musi wypalić...
[ Dodano: 2007-12-21, 17:59 ]
Andrzej pisze:Sulejówek..
NIby jest SKMka...
[ Dodano: 2007-12-21, 18:02 ]
Miłosna pisze:No i ta dodatkowa linia by się przydała. Oj, przydała.
Patrząc ze strony korków itp., to wzmocnić jedną-dwoma brygadami poza szczytem, aby w weekend jeździł 3 razy na godzinę 502jki. W godzinach sczytu za to dodatki i w DP poza szczytem + jeden kurs w niektórych godzinach ew., np. o 20, żeby mieszkańcy mogli później spokojnie wrócić do domu.
[ Dodano: 2007-12-21, 18:02 ]
Miłosna pisze:Moi Drodzy. Ale troszeczkę odbiegamy od tematu. Może macie jakieś propozycje na zmianę komunikacji w Starej Miłosnej? Ja swoją jedną dałem, ale z chęcią był poznał też i Wasze pomysły. Może wszyscy byśmy doszli do jakiegoś wniosku nad np. jedna linią. Moim zdaniem jeszcze dodatkowe połączenie do Wiatraka jest zbędne.
Oni akurat rozmawiają w temacie. 173 to 173, brygady odgrywają tu ważną rolę.
[ Dodano: 2007-12-21, 18:03 ]
Colony pisze:W formie owego 113 najlepiej jako częsta dowozówka. Wtedy faktycznie można spokojnie pomyślec o likwidacji 315 i przekształceniach na 173 i 514. Dorzucamy do tego już teraz mocne 198 i wpisujemy w rozkład wtyczki na 502. Większej poprawy na razie nie trzeba i raczej należy się liczyć z tym, że czeka was coś więcej (chociaż też nie przypuszczam, aby wiele) po przedłużeniu Al. Dzieci Polskich.
Myślę, że oprócz tego co powiedziałeś, jedna jeszcze linia.