Te pieniądze zostały wyrzucone już dawno. Było wtedy narzekać gdy był przetarg.metron pisze:Nie trafia do Ciebie że wydanie nawet jednej złotówki w obecnej sytuacji to zwykłe wyrzucenie pieniędzy w błoto
Bo brudne tak naprawdę nie są. Tylko kurz się na szwach zebrał. I tak jest wszędzie. W autobusach miejskich, tramwajach i znajdziemy go też w metrze.Karol pisze:Szczerze mówiąc to brudnych siedzeń od dawna nie widziałem...
Ja już od dłuższego czasu nie widzę pojedynczych jednostek w ruchu. Więc KM na razie problem z brakiem taboru rozwiązało wynajmując kolejne 10 jednostek.metron pisze:A to dobre, szczyt chamstwa, ludzie nie mieszczą się w zatłoczonych pociągach
[ Dodano: 2008-01-24, 15:22 ]
Może też chcecie powisieć?Koleje Mazowieckie przygotowują się do kolejnej odsłony kampanii promocyjnej pod tytułem "Kolej jest fajna".Kampania ma charakter wizerunkowo - promocyjny.W Warszawie pojawią się wielkoformatowe siatki i bilbordy.Elementem spajającym kampanię będą fotografie pasażerów Kolei Mazowieckich.Na bilbordach pojawiły się już twarze najmłodszych podróżnych oraz młodzieży.W tej chwili poszukujemy osób w wieku 25 - 35 lat.Ideą kampanii jest to, żeby Spółkę reklamowały osoby, które rzeczywiscie podróżują pociągami Kolei Mazowieckich.
Wszystkich pasażerów, którzy chcą wziąć udział w projekcie, zachęcamy do nadsyłania zdjęć na adres: mojakolej@mazowieckie.com.pl z dopiskiem: "Kampania promocyjna".Prosimy o przesyłanie fotografii całej postaci, w formie jpg, a także danych teleadresowych, które umożliwią nam kontakt.Skontaktujemy się z wybranymi osobami, które zostaną zaproszone na nieodpłatną sesję zdjęciową.