Dyskusja o 521
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No właśnie, czyli nie w Moskwie, tylko w Petrsburgu, nie samochody, tylko rowery, nie rozdają, tylko... 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Mnie by nie przeszkadzało, jakby 520 powróciło na jedynie słuszną trasę przez Żeromskiego. Podejrzewam, że jakaś "szycha" musi mieszkać przy Broniewskiego albo też UD Bielany kompletnie sfiksował, bo 112 też nie dają szurnąć z tej ulicyJacekM pisze:jest nieruszalne ze względu na protesty... i koło się zamyka.
[edit]
Jasne, zwłaszcza starsi ludzie którzy stanowią 50% jak nie więcej zapełnienia 521 ze Szczęśliwic.altar pisze:A tramwaje z Grójeckiej to nie jeżdżą do Centrum? Odległości z osiedla do Grójeckiej są w zasadzie w strefie dojścia.
I 150 z pewnością do Centralnego dojadę... Właśnie w rejony DWC jest bardziej potrzebny dojazd niż na Świętokrzyską.Bastian pisze:150 rozkładowy czas jazdy do Naruciaka ma co do minuty taki sam, więc nie widzę tu żadnej radykalnej "szybszości"
Dla mnie może być nawet 7xxinż. Glonojad pisze:I koniecznie musi być realizowany linią czerwoną, która pomija chyba tylko Plac Starynkiewicza i pół Wawelskiej po drodze, po tej trasie?
gratuluje szcześcia...inż. Glonojad pisze:Przez prawie 3 lata dojazdów do pracy tramwajami (z przerwami na dojazdy samochodem) na zatrzymanie trafiłem RAZ.
Ja trafilem w zeszłą środę, w zeszły piątek, w ten poniedziałek, wczoraj również, nie liczę
pół godzinnych korków tramwajowych dzień w dzień miedzy dworcem Wileńskim a przystankiem Ratuszowa zoo, bo ktoś nie pomyślał,że skoro puszcza się 8 linii w szczycie to wypadałoby ustawić też sygnalizację i wprowadzić zakaz wjazdu samochodów osobowych na tory...
- Solaris
Pewnie się tu zaraz na mnie inni rzucą z nożami, ale przez ostatnich kilka stron tego tematu, nikt nie napisał nic konstruktywnego o zmianach na 521 w czasie remontu Poniatowskiego. Jak do tej pory, to tylko słowna bijatyka.
A mnie interesuje to, jak dokładnie będzie jeździć ta linia, podczas remontu (chodzi o odcinek Wiatraczna
Szczęśliwice
Wiatraczna). A także, czy będzie urealniony czas przejazdu na całej trasie 
A mnie interesuje to, jak dokładnie będzie jeździć ta linia, podczas remontu (chodzi o odcinek Wiatraczna
-
Krzysiek_S
Zatrzymania tramwajowe powodują spore straty czasu, ale zdarzają sie rzadko. Korki na Waszyngtona powodują mniejsze straty czasu na 521 jednak są codziennością. W ten sposób powinno się porównywać konkurencyjność środków transportu. Cóż z tego, że raz na jakiś czas staną tramwaje skoro dzień w dzień stoi 521 i pół minuty na każdych światłach składa się na godziny w miesiącu.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
Może i racja, ale np. teraz mieszkańcom Anina i Miedzylesia teraz 521 teraz zastepuje 125 w kierunku i z kierunku Wiatracznej, bo 125 w wyniku wiadomego remontu praktycznie nie jeździ...Tm pisze:Zatrzymania tramwajowe powodują spore straty czasu, ale zdarzają sie rzadko. Korki na Waszyngtona powodują mniejsze straty czasu na 521 jednak są codziennością. W ten sposób powinno się porównywać konkurencyjność środków transportu. Cóż z tego, że raz na jakiś czas staną tramwaje skoro dzień w dzień stoi 521 i pół minuty na każdych światłach składa się na godziny w miesiącu.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A powinni mieć 125 jeżdżące tylko do Wiatraka i tyle.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
-
Krzysiek_S
Zwężenia na Bemowie w związku z budową S8, zamknięcie mostu Poniatowskiego...tadeo pisze:oraz węzła Łopuszańska/al.JerozolimskieKrzysiek pisze: Ano powinno szczególnie że się szykuje budowa węzła Marsa, a wtedy to już będzie totalna katastrofa z 125..Krzysiek pisze:...a wtedy to już będzie totalna katastrofa...
Wnioski, trzeba 125 jak najszybciej podzielić