Na FSO na peronie postojowym dla 705/731/734/735/804 wysypali tłuczeń zakrywając całkowicie kostkę. Niezłe błoto się z tego teraz zrobiło.Bastian pisze:Jeśli tak, jak Żerań FSO, to niech nas Opatrzność ma w swojej opiece...Kolejne cztery pętle autobusowe zostaną wyremontowane w tym roku.![]()
Remonty pÄtli autobusowych w Warszawie
Moderator: Wiliam
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
- Bastian
- Sułtan Maroka
Kiedy?Bernard pisze:Na FSO na peronie postojowym dla 705/731/734/735/804 wysypali tłuczeń zakrywając całkowicie kostkę.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
A tak a propos remontów pętli to szkoda, że zapomina się o takich elementarnych rzeczach jak ich oświetlenie. I chociaż pętla tramwajowa przy FSO nie była w remoncie to stawiając wspólny przystanek zapomniano powiesić choć jedną lampę. Przy peronach stało kilka latarni rtęciowych ale ostatnio one przystały się palić, także pętla (umieszczona pod estakadami) tonie w ciemnościach. Koniecznie musi dojść do jakiejś tragedii, aby takie problemy zauważyć?
- R-9 Chełmska
http://www.zw.com.pl/artykul/282386,328428.html
To co sie dzieje na Żeranie to jakiś skandal!!!Ktoś powinien odpowiedzieć za to głowa!! mam pytanie gdzie sa jakieś barierki(takie jak na szcześliwicach) zeby ograniczyły ruch pieszych? do tej pory chodza jak krowy między autobusami czy musi wydarzyć sie jakaś tragedia zeby zorganizować ruch na zerani?? kto to wymyślił zeby tyle linni tam krańcowało?? 152 133 516 powinny wypuszczać ludzi koło tramwajów tak jak było w czasie remontu
To co sie dzieje na Żeranie to jakiś skandal!!!Ktoś powinien odpowiedzieć za to głowa!! mam pytanie gdzie sa jakieś barierki(takie jak na szcześliwicach) zeby ograniczyły ruch pieszych? do tej pory chodza jak krowy między autobusami czy musi wydarzyć sie jakaś tragedia zeby zorganizować ruch na zerani?? kto to wymyślił zeby tyle linni tam krańcowało?? 152 133 516 powinny wypuszczać ludzi koło tramwajów tak jak było w czasie remontu
5280
- Bastian
- Sułtan Maroka
To już zbyt duże słowa. Wybrano (w trybie przetargu) wykonawcę takiego, jakiego wybrano - a ten sobie najwyraźniej nie poradził. Oczywiście odrębną sprawą jest nadzór inwestorski i odbiór techniczny...Sławek pisze:Złodziejstwo, sabotaż, albo głupota.
Będzie naprawa gwarancyjna, tylko się obawiam, co ona da...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak znów ją będzie odbierał wspaniały pion I, to cóż.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie zamierzam tu oceniać poziomu fachowości pionów ZTM
Zresztą zawsze można wysypać żwirem...

Zresztą zawsze można wysypać żwirem...
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ani kierownik Zakładu T-1 TW tudzież kierowniczka działu inwestycji i remontów tamże na taką fuszerkę by nie pozwolili. 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.