OGNICHO :]
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
to ja bym proponował 19:30, standardową opcją jest Boryna, ale może tym razem coś innego? te parasole w parku przy Świętokrzyskiej gdzie były spotkania FZTM to istnieją jeszcze? ktoś ma może lepszy pomysł?
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
- Bastian
- Sułtan Maroka
Że niby dziś? Ja i tak nie mogę.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Hej, panie, panowie!
Sezon wakacyjny rozpoczęty, a zimne piwo najlepiej smakuje w gorące dni. W miłym towarzystwie i na łonie. Natury. Jako że zostałam przez Tramloga porównana do bogini płodności i domowego ogniska, czuję się namaszczona na patronkę ogniska wawkomowego. Przyszła sobota na Boernerowie? Co Wy na to, moi mili?
Nie znoszę sprzeciwów, więc oczekuję na deklarację przybycia. Będę używać różnych ARGUMENTÓW w razie potrzeby.
Sezon wakacyjny rozpoczęty, a zimne piwo najlepiej smakuje w gorące dni. W miłym towarzystwie i na łonie. Natury. Jako że zostałam przez Tramloga porównana do bogini płodności i domowego ogniska, czuję się namaszczona na patronkę ogniska wawkomowego. Przyszła sobota na Boernerowie? Co Wy na to, moi mili?
Nie znoszę sprzeciwów, więc oczekuję na deklarację przybycia. Będę używać różnych ARGUMENTÓW w razie potrzeby.