http://um.warszawa.pl/wydarzenia/studium/
Zajezdnie
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Błąd za błędem...
Wejdź na stronę główną i najlepiej ściągnij komplet 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Bastian, co innego Woronicza lub Stalowa, a co innego zajezdnia prawie że na granicy Warszawy.Bastian pisze:Ja wiem? Tego nie unikniesz. Gdyby wszystkie zajezdnie były w Śródmieściu, to byś miał długie dojazdy na 189, 184, 112, 508 i wiele innych linii. No i grunty, o czym inni pisali.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie przesadzaj. Policz linie startujące na Hucie, Chomikach i okolicach. A potem wyobraź sobie Most Północny i dodaj wszystkie tarchomińskie. Podejrzewam, że mogło by wyjść nawet więcej, niż w tej samej odległości od np. R-11.jacek2357 pisze:Bastian, co innego Woronicza lub Stalowa, a co innego zajezdnia prawie że na granicy Warszawy.Bastian pisze:Ja wiem? Tego nie unikniesz. Gdyby wszystkie zajezdnie były w Śródmieściu, to byś miał długie dojazdy na 189, 184, 112, 508 i wiele innych linii. No i grunty, o czym inni pisali.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Nie przekonuje mnie to do końca, ale niech będzie... uważam po prostu że można znaleźć lepszą lokalizację...Bastian pisze:Nie przesadzaj. Policz linie startujące na Hucie, Chomikach i okolicach. A potem wyobraź sobie Most Północny i dodaj wszystkie tarchomińskie. Podejrzewam, że mogło by wyjść nawet więcej, niż w tej samej odległości od np. R-11.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ahem. Po uruchomieniu trasy tramwajowej na Moście Północnym i Modlińskiej zapotrzebowanie na tabor autobusowy spadnie o kilkadziesiąt sztuk. I to ładne kilkadziesiąt...Bastian pisze:[. Policz linie startujące na Hucie, Chomikach i okolicach. A potem wyobraź sobie Most Północny i dodaj wszystkie tarchomińskie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Żartujesz? Przecież tam za kilka lat będą nowe Kabaty! Jestem o tym przekonany!jacek2357 pisze:Nieużytki przy Nocznickiego
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
W sumie nie wiele blizej Centrum od Palisadowej.jacek2357 pisze:Nieużytki przy Nocznickiego, jak dla mnie lepiej, albo pomiędzy Wólczyńską a Bogusławskiego
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Fakt.inż. Glonojad pisze:Po uruchomieniu trasy tramwajowej na Moście Północnym i Modlińskiej zapotrzebowanie na tabor autobusowy spadnie
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Tramwajowa na Annopluhafilip84 pisze:hmmm... a czy jakas zajezdnia nie byla moze planowana na polnocy po mojej stronie Wisly? jakies Nowodwory czy okolice?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
A za kilkanaście lat w wielu miejscach będzie zabudowa...Bastian pisze:Żartujesz? Przecież tam za kilka lat będą nowe Kabaty! Jestem o tym przekonany!
Ale dużo bliżej do pętli przy Młocinach, Chomiczówki, Nowego Bemowa i wielu innychR-11 Kleszczowa pisze:W sumie nie wiele blizej Centrum od Palisadowej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie tak znowu dużo, ale faktycznie do tych punktów bliżejjacek2357 pisze:Ale dużo bliżej do pętli przy Młocinach, Chomiczówki, Nowego Bemowa i wielu innych
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
A dla tych rejonów taka zajezdnia miałaby powstaćR-11 Kleszczowa pisze:Nie tak znowu dużo, ale faktycznie do tych punktów bliżejjacek2357 pisze:Ale dużo bliżej do pętli przy Młocinach, Chomiczówki, Nowego Bemowa i wielu innych![]()