Wolałbym 666fik pisze:444? Szkoda, że nie 6969.
Bezsens roku
Moderator: Wiliam
Już dwa razy tam byłem bez samochodu , i pewnie tam trzeci raz pojadę autobusem .fraktal pisze:Mogą sobie wybrać, tylko że tam chyba nie ma za bardzo, gdzie tego samochodu zaparkować. Chętnych jest więcej niż miejsca. I może to jest powód uruchomienia tej linii.Janek6472 pisze:które w 90% wybierają samochód
Ale DLACZEGO? Bo jest dobrą alternatywą dla tramwaju, który nie zawsze ma wysoką podłogę i do którego dostać się z wózkiem nie jest najwygodniej?444 będzie absurdem roku
Tak. Czytałem cały wątek, jeszcze pokonsultowałem sobie z mapą sieci, by się nie okazało, że od ostatniego mojego pobytu w ZOO (samochodem) coś się zmieniło. Nie widzę wciąż niczego pod główną bramę ZOO, bez spacerów przez Park Praski (z małym dzieckiem czasem każdy metr się liczy, do cholery jasnej). Coś, co mnie dowiezie pod samą bramę, a potem zmęczone dzieciaki zabierze z powrotem mi się podoba i tyle - jako rodzica małych dzieci. Jeśli nie masz dzieci, to najprawdopodobniej nie zrozumiesz pewnych rzeczy. Ale to nie oznacza, że one nie istnieją. Howgh.Glonojad pisze:A o linii nr 160 słyszałeś? A czytałeś w ogóle ten wątek?
Może też mi się tak wydawało, jak nie miałem dzieci. Dzisiaj nie pamiętam, co mi się wydawało.Colony pisze:Może nie mam własnych dzieci, ale byłem dzieckiem, pamiętam to dobrze i uważam że jest to właściwa perspektywa.
Mówisz o 119?Co pół godziny? I pewno na solówce. Kto do tego wsiądzie? Kto na to będzie czekał?