A to sorry. Byłem przekonany, że chodziło Ci o to drugie w tamtym pościesolaris8315 pisze:Dwa, jakie ja robie fotki to mój problem, lubię takie kadry i nikt tego nie zmieni. Trzy, komentując zdjęcie miałem na myśli, że jeżeli jesteśmy przygotowani to nawet na awarię metra i autobusy zastępczej linii za-metro.
Euro 2012 - organizacja turnieju
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/euro-2 ... omosc.htmlEuro 2012: wybrano imiona maskotek
15 minut temu PL / Onet.pl Onet.pl
Slavek i Slavko - takie imiona będą nosić oficjalne maskotki piłkarskich mistrzostw Europy w 2012, które rozegrane zostaną na stadionach w Polsce i na Ukrainie. Takiego wyboru dokonali kibice głosujący za pośrednictwem internetowej strony UEFA oraz w restauracjach McDonalds.
Slavek i Slavko otrzymali w sumie 56 proc. wszystkich głosów i zdecydowanie zdystansowali konkurencję. Na imiona Siemko i Strimko głosowało 29 proc. kibiców, propozycja Klemek i Ladko zyskała uznanie w oczach 15 proc. fanów.
W sumie oddano 39 233 głosów.
-
Krzysiek_S
- Bastian
- Sułtan Maroka
W ogóle skąd te wszystkie propozycje, niewiele mające z Polską wspólnego? Klemek? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
No to trzeba było wymyślić imię niewymagające takiego przerabiania 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To nie kibice wybiegną na murawę, tylko piłkarze. Kibiców da się upilnować, piłkarzy i przede wszystkim Smudę będzie ciężej zmusić do tego, żeby coś z siebie wykrzesali. Jak dotąd bajdurzy się o potencjalnym wyjściu z grupy, podczas gdy nasza drużynka nie gwarantuje wyjścia z własnej połowy. A trener obraża się na ludzi, którzy mogliby jakoś pomóc. Myślę o Borucu i Żewłakowie.