Zbigniew Chałas- dyrektor szkoły (d. "kolejówki"), do której mogłem chodzić.mariow pisze:Że co mają??pasażer pisze: chałas
Ale ostatecznie przyjęli mnie do innej (tej, którą miałem na pierwszym miejscu).
Moderator: Wiliam
Zbigniew Chałas- dyrektor szkoły (d. "kolejówki"), do której mogłem chodzić.mariow pisze:Że co mają??pasażer pisze: chałas
mariow pisze:Że co mają??pasażer pisze: chałas
Stockholmare pisze:Zbigniew Chałas- dyrektor szkoły (d. "kolejówki"), do której mogłem chodzić.mariow pisze: Że co mają??![]()
Ale ostatecznie przyjęli mnie do innej (tej, którą miałem na pierwszym miejscu).
Glonojad pisze:Połączenie chaosu, hałasu i ogólnej chały życiowej.
A moim zdaniem to jest bardzo dobra zmiana. W końcu czas przejazdu do Politechniki stanie się przewidywalny. Teraz zależy to od możliwości i kombinacji konkretnych kierowców. A nie tylko ci sprytni obsługują tę linię. Ze służbistą jadącym przepisowo prawym pasem przejazd z Afrykańskiej do przystanku Wał Miedzeszyński zajmował czasem nawet 15 minut.Colony pisze:Abominacja... brak mi słów. Plus wielkie dzięki za wydłużanie czasu przejazdu 411 i dopychanie go Saską Kepą.Najgłupsze zmiany od czasu uruchomienia 210.
Takich raczej nie znajdziesz. Ale na pewno będą tacy, którzy na górze będą wysiadali z innych gocławskich linii, a na dole wsiądą w 411, jeśli akurat pierwsze przyjedzieTGM pisze:No dobra, przyznać się: kto będzie wysiadać z 411 na Saskiej i lecieć na dół do autobusów które i tak go zawiozą na Politechnikę? Ewentualnie dlaczego będzie się przesiadać tam, a nie na Rozdrożu jeśli jedzie, dajmy na to, do Zachodniego![]()
Jerzy Dąbczak pisze:A moim zdaniem to jest bardzo dobra zmiana. W końcu czas przejazdu do Politechniki stanie się przewidywalny. Teraz zależy to od możliwości i kombinacji konkretnych kierowców. A nie tylko ci sprytni obsługują tę linię. Ze służbistą jadącym przepisowo prawym pasem przejazd z Afrykańskiej do przystanku Wał Miedzeszyński zajmował czasem nawet 15 minut.Colony pisze:Abominacja... brak mi słów. Plus wielkie dzięki za wydłużanie czasu przejazdu 411 i dopychanie go Saską Kepą.Najgłupsze zmiany od czasu uruchomienia 210.
Ale nie za bardzo rozumiem co w tym momencie niedobrego się dzieje z tą linią?Jarek pisze:Ja skrytykowałem uwalanie 411, które przecież dotąd i tak mogło jeździć Brazylisjką rano. Uwala się linię przyspieszoną.
Już nie ma krótkich brygad na skróconym 411.pawulon pisze:czy w związku z tym, na kursach skróconych ZTM, nadal będzie chciał wysyłać krótkie brygady?
Tak mi się cuś wydawałoLipa pisze:Już nie ma krótkich brygad na skróconym 411.