Komunikacja miejska w czasie budowy II linii metra
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No, jeśli by to było wyłączenie torowiska świeżo po remoncie, to by dziwne nie było 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A czy ja to chcę rozkopywać za dwa tygodnie? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jeszcze tylko tej linii zastępczej trzeba na Emilii Plater... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
a ile to brygad pochłonie ....Jarek pisze:Trasa 125 jest taka, żeby mozna było linię potem łatwo skasować. Gdyby pojechała prosto, miałaby niepożadaną frekwencję.mariow pisze:Ciekawe jakby artykuły w gazetach tak to przedstawily .......
Zupełny bezsens. Wygibasy robi to godne niedawnego 107.
PURA VIDA!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
WAT jeździ samochodami.drja pisze: Jak się wam WAT za te kretyństwa nie dobierze do skóry, to będę mocno, ale to mocno zdziwiony.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Oj nie cały, nie cały. Poza tym studentów tam od metra (gdyby tak jeszcze co 10-ty wysłał ZTM pismo...Glonojad pisze:WAT jeździ samochodami.drja pisze: Jak się wam WAT za te kretyństwa nie dobierze do skóry, to będę mocno, ale to mocno zdziwiony.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
WAT jeździ w przeważającej części samochodami, zarówno jeśli chodzi o studentów, jak i o kadrę.
Zresztą ta ostatnia dla studentów nic nie zrobi, wszak "dydaktyka nie jest priorytetem działania WAT" (wedle słów rektora z wywiadu dla jakiejś gazety. Mówiąc wprost - mają dwa źródła grantów (albo i trzy, jeśli wojsko i MON liczyć osobno) i nie wiem, po co im jeszcze studenci.
Zresztą ta ostatnia dla studentów nic nie zrobi, wszak "dydaktyka nie jest priorytetem działania WAT" (wedle słów rektora z wywiadu dla jakiejś gazety. Mówiąc wprost - mają dwa źródła grantów (albo i trzy, jeśli wojsko i MON liczyć osobno) i nie wiem, po co im jeszcze studenci.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Czyli ci, którzy nie mieszczą się do 410 i 523 po południu to kto? Sprzątaczki i ogrodnicy?Glonojad pisze:WAT jeździ w przeważającej części samochodami, zarówno jeśli chodzi o studentów, jak i o kadrę.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie mam pojęcia. Może te 10% dziennych jest w stanie wygenerować miejscowe spiętrzenia? Natomiast sam z własnych obserwacji widziałem kursy 410, które przejeżdżały koło WAT z dość dobrym kompletem pasażerów, ale minimalnymi wymianami w tym rejonie...
W istnienie sprzątaczek na WAT natomiast szczerze mówiąc powątpiewam.
W istnienie sprzątaczek na WAT natomiast szczerze mówiąc powątpiewam.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jest to ściśle związane z godzinami zakończenia zajęć na WAT, ja łapię trzy takie kursy. Zresztą jednym z nich się czasem bawię, świadomie jadąc na -2, tylko po to żeby popatrzeć jak szturmują Solinę na 220 jadącą rozkładowo minutę po mnie