OGNICHO :]
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
bartoni722
- Anna Jaworska
Ja sądzę, że zawsze ktoś coś będzie miał i nigdy nie wybierzesz terminu pasującego wszystkim, a jak będziemy tak przekładać, to skończy się na grudniuGronostaj pisze:Hm, to ja czekam na propozycje- i aktywność kolegi TLG w tym temacie
zanim zaczniesz zawracać dupę - użyj google
- Bastian
- Sułtan Maroka
Co wy tu o klepaniu i ciągnięciu... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Anna Jaworska
Ponieważ sama Zainteresowana ostatecznie zdecydowała, że datę wymyśli, ale już jej nie poda do wiadomości wziąłem ten obowiązek na siebie.
Ognisko odbędzie się w sobotę 11 czerwca, start w okolicach godziny 18:30 w Lasku Bemowskim. Ponieważ trudno przewidzieć, które miejsce ogniskowe na polance (lub w głębi Lasku) będzie wolne ok. 18:15 i 19:30 ktoś wyjdzie po ewentualnych niezorientowanych na przystanek Stare Bemowo 01. Kto przyjdzie ten przyjdzie, słowa trzeba dotrzymać. Przeszkodzić może tylko pogoda, więc jeżeli do godziny 15:00 11 czerwca nie odwołamy ogniska to znaczy, że odbywa się ono wg. planu.
Jednocześnie przyda się jakiś pomagier, ewentualnym chętnym do pomocy mogę obiecać, ze ich nie zbanuję.
Ognisko odbędzie się w sobotę 11 czerwca, start w okolicach godziny 18:30 w Lasku Bemowskim. Ponieważ trudno przewidzieć, które miejsce ogniskowe na polance (lub w głębi Lasku) będzie wolne ok. 18:15 i 19:30 ktoś wyjdzie po ewentualnych niezorientowanych na przystanek Stare Bemowo 01. Kto przyjdzie ten przyjdzie, słowa trzeba dotrzymać. Przeszkodzić może tylko pogoda, więc jeżeli do godziny 15:00 11 czerwca nie odwołamy ogniska to znaczy, że odbywa się ono wg. planu.
Jednocześnie przyda się jakiś pomagier, ewentualnym chętnym do pomocy mogę obiecać, ze ich nie zbanuję.
15/12/2005-12/7/2019
- Anna Jaworska