Jesienią w TVN będzie nowy serial o prawniczce którą zagra Agnieszka Dygant. Roboczy tytuł serialu to "Agata". Wszyscy porównują go do Ally Mc Beal, ale "Agata" będzie na podstawie polskiego scenariusza więc nie będzie to polska wersja Ally Mc Beal.Gronostaj pisze:Ostatnio gdzieś czytałam, że ma ruszyć produkcja polskiej wersji "Ally Mc Beal"
Seriale
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy

KLIKBywalec pisze:Jesienią w TVN będzie nowy serial o prawniczce którą zagra Agnieszka Dygant. Roboczy tytuł serialu to "Agata". Wszyscy porównują go do Ally Mc Beal, ale "Agata" będzie na podstawie polskiego scenariusza więc nie będzie to polska wersja Ally Mc Beal.Gronostaj pisze:Ostatnio gdzieś czytałam, że ma ruszyć produkcja polskiej wersji "Ally Mc Beal"
Czyli będzie to polska Ally McBeal, z polskimi "ulepszeniami".Ruszają też zdjęcia do nowej produkcji TVN "Być kobietą". Będzie to serial prawniczy, w którym Agnieszka zagra główną bohaterkę - Agatę, polską Ally McBeal.

Cholera, a na pudelku coś pisali, że to Herman ma zagrać główną rolę 
Teraz jak są wakacje, to nie zaglądam, ale w szkole jak mi się baaardzo nudziło, to sobie przeglądałem tysiąc stron na Pudelku mniej więcej raz w tygodniu i jakoś zawsze zlatywało do dzwonka (bo już wszystkie fora, Gazety.pl, Kwejki i Mistrzowie były przejrzaneprimoż pisze:Bożesztymój co ty za jakieś pudelki czytasz!?
Podobnie jak BJ czytam jak się już toootalnie nudzęprimoż pisze:Bożesztymój co ty za jakieś pudelki czytasz!?ZEA_R-0 pisze: Cholera, a na pudelku coś pisali, że to Herman ma zagrać główną rolę![]()
![]()
Hm, ostatnio Comedy Central Family puszcza Allo, allo. Bardzo mnie to cieszy, zwłaszcza że nadają 3 odcinki pod rząd. Dziś zauważyłem, że nie dali po kolei względem wczorajszych, jeno dali 1, 2 i 3 odc (I seria). Nie to mi przeszkadza, lecz inna rzecz. O ile w pierwszym odcinku oryginalnym językiem był angielski+lektor polski, to już w drugim i trzecim zamiast angielskiego był dubbing francuski+lektor PL. Nie spodobało mi się to, gdyż ten dubbing był bardziej słyszalny od lektora. Też macie podobne odczucia, czy ja jestem taki przewrażliwiony? 
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Puszczają Allo Allo od momentu startu kanałuprimoż pisze:Hm, ostatnio Comedy Central Family puszcza Allo, allo. Bardzo mnie to cieszy, zwłaszcza że nadają 3 odcinki pod rząd. Dziś zauważyłem, że nie dali po kolei względem wczorajszych, jeno dali 1, 2 i 3 odc (I seria). Nie to mi przeszkadza, lecz inna rzecz. O ile w pierwszym odcinku oryginalnym językiem był angielski+lektor polski, to już w drugim i trzecim zamiast angielskiego był dubbing francuski+lektor PL. Nie spodobało mi się to, gdyż ten dubbing był bardziej słyszalny od lektora. Też macie podobne odczucia, czy ja jestem taki przewrażliwiony?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
No i fajnieBywalec pisze:Co roku to samo, chociaż w zeszłym roku Mamuśki były też w dni powszednie, a non stop i tak są wałkowane w Polsacie 2.
Miałem zacząć oglądać od początku Ludzi Chudego ale zapomniałem, patrzę w gazetę a tu już 3 odcinek, ech.

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...