Wystarczą dwiepawcio pisze:To zabawa typu znajdź 10 różnic.person pisze:Sam sobie odpisujesz? Chłopie, nie jest dobrze
Przystanki na żądanie
Moderator: Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jeździj prawym pasem Jerozolimskich. Ludzie cię zlinczują, ale na plusie nie będzieszPawel_ pisze:Nie, przystanek Raszyńska ma być stały. Jest gdzie zgubić lekkie przyśpieszenie.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Straży Miejskiej nie wolno pilnować buspasa. A jak narzekasz na przyspieszenie to tkwij w korku, problem jazdy na plusie odpadaPawel_ pisze:Między Centrum a Pl. Starynkiewicza? Nudy. Po co tam jest buspas skoro caaaały stoi? Gdzie Policja, gdzie Straż Miejska!?
Ten cały BUSpas w Jerozolimskich jest porażką! Jedynie między Pl.Starynkiewicza a śluzą dla autobusów jako tako zdaje egzamin choć ostatnio i tu kierowcy osobowych się wycwanili i przed samą sygnalizacją wskakują na BUSpas. Jak zdążą przelecieć przez światła to pół biedy ale jak się nie wyrobią i zablokują śluzę dla autobusów to już szlag człowieka trafia! W porannym szczycie przejechanie BUSpasem od Emilii Plater do Żelaznej zajmuje więcej czasu niż jazda pozostałymi pasami ruchu.Pawel_ pisze:Między Centrum a Pl. Starynkiewicza? Nudy. Po co tam jest buspas skoro caaaały stoi? Gdzie Policja, gdzie Straż Miejska!?
Troszkę zaspałem, ale już śpieszę z odpowiedzią.

A żeby było na temat: Ten nowy przystanek NŻ Okęcie Business Park dla 154 i 317 jest potrzebny? Ja tam jakiegoś dużego business parku nie widzałem
Nie, nie posługuję się w listach takimi sformułowaniami. Piszę grzecznie, ale jak mi te ***** nie odpisują, mimo, że spełniłem wszystkie wymagane przez nich warunki to chyba mam prawo się trochę zagotować?reserved pisze:Jeśli w listach do nich posługujesz się tego typu sformułowaniami to w sumie nie dziwne.
Dobrze zakładaszSzeregowy_Równoległy pisze:Uznałem, że to w jaki sposób ZEA R-0 wyraził się o Organizatorze jest związane z milczeniem Organizatora. Zakładam (może nazbyt optymistycznie), że nie umieścił w swojej korespondencji takich opinii.
A żeby było na temat: Ten nowy przystanek NŻ Okęcie Business Park dla 154 i 317 jest potrzebny? Ja tam jakiegoś dużego business parku nie widzałem
Zazwyczaj wystarczy upomnieć się o odpowiedź.ZEA_R-0 pisze:Piszę grzecznie, ale jak mi te ***** nie odpisują, mimo, że spełniłem wszystkie wymagane przez nich warunki to chyba mam prawo się trochę zagotować?
Biurowca LOTu nie widziałeś?ZEA_R-0 pisze:Ten nowy przystanek NŻ Okęcie Business Park dla 154 i 317 jest potrzebny? Ja tam jakiegoś dużego business parku nie widzałem
- MeWa
- Cukiereczek
co nie oznacza, że:KwZ pisze:Ja widziałem raz, ale za bardzo się nie przyglądam.A czy jest ktoś kto widział?
1) pomiary są dobrze wykonane
2) pomiary są wykorzystywane w dobrym celu
Kiedyś pisałem do ZTM-u w sprawie zwiększenia częstotliwości linii 208 w szczycie popołudniowym, motywując to tłokiem na odcinku od Korotyńskiego do Przy Parku i tym, że pasażerowie się nie mieszczą. ZTM odpisał mi, że frekwencja wynosi średnio 4x%. Odpisałem, żeby mi podali miejsce i czas przeprowadzenia tych badań. Niestety nie dostałem pełnej odpowiedzi...
Skądinąd wiem, że pomiary były robione, ale przy Blue City. I skądinąd spotkałem się też z obawami, że niektóre osoby przeprowadzające pomiary nie zawsze są odpowiednie do tego.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]