ashir pisze:To znaczy, ze jeśli nie da się zawracać pod PKP Rembertów to niech 2 brygady robią przez cały dzień Rembertów-Kolonia - PKP Rembertów, następnie PTR do Kolonii i kolejny taki półkurs, natomiast 2 kolejne PKP Rembertów - Rembertów-Kolonia, następnie PTR do stacji PKP.
Znajdź mi tą czwartą brygadę, to nie ma problemu.
ashir pisze:Ostatnio w szczycie to widziałem jednocześnie 3 brygady na Kolonii. A burdel to jest niezły. Bo jako pasażer 196 czekający na Kolonii, kiedy przyjeżdża autobus mogę myśleć, że nim mogę jechać. A tymczasem tak nie jest i jadę wozem, który przyjechał z PKP Rembertów.
Nie da się ukryć, że miałem sporo radości w zabawie z tym rozkładem, szczególnie w DP.
bepe pisze:Czas przejazdu linii 196 wynosi 6 (słownie: SZEŚĆ) minut. Kombinowanie z kursami w dwie strony w przypadku tej linii jest więc kompletnie bez sensu, wszystkie kursy mogłyby jeździć w jedną stronę.
Dolicz PTR-y i wychodzi 8 na odwozie, 9-10 na dowozie. Chciałbyś kręcić takie kółka przez 6 godzin mają co najwyżej 5 minut przerwy?
bepe pisze:Swoją drogą obsługa takiej linii to dla kierowców musi być koszmar.
Był o tym nawet materiał w TVN Warszawa. Ale skarżyli się wyłącznie kierowcy, pasażerowie sporo zyskali.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem