A nie zauważyłeś że Ty oraz paru innych użytkowników zachowuje się tak samo - tylko zamiast wychwalać PKP wychwalacie PKS, PB itp , a jeden to po prostu piał i wył z zachwytu nad OLT?Aleksander2560 pisze:Ze swojej strony chciałbym żeby przestał pleść bez przerwy pieśni wychwalające PKP pod same niebiosa, że tak "och, ach" i w szczególe cudownie... a przekonać do PB go nie przekonam, więc dałem sobie z tym spokój...Bastian pisze: Ale w zasadzie czemu uparcie chcecie go przekonać?
PKP a PKS
Moderator: JacekM
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
No bo sprawa jest prosta - wychwalać można ale szanować innych poglądy trzeba. Fik lubi pociągi, ja lubię Polski Bus. Ale czemu Fik się śmieje ze mnie i wytyka mi z tego powodu? Tutaj Fik przykładowo, ale to samo niektóre inny osoby. Każdy lubi co innego. Myślę, że warto się wymieniać poglądami bo może dzięki takim dyskusjom ktoś z PB przekona się do pociągów i odwrotnie, ale dopóki dyskusja jest na poziomie. Jeżeli schodzi na poziom "Ty jesteś głupi bo jeździsz swoimi beznadziejnymi pociągami" to to rzeczywiście nie ma sensu.
Ja od 17 lat......swoje przeżycia mam ale do PKS-u (wszystko mi jedno on sie zowie może być i PB) nikt mnie nie przekona - choćby ta pani z koszyczkiem na kolanach mi usiadła a kierowca witał już na godzinę przed wyjazdem - autobusem się jeździ jak nie ma innej alternatywy i to do max. 2 godz (przykład: Bieszczady). Zdania nie zmienię od wielu lat i PB mi powiewa!!!fik pisze:Ale ja hobbystycznie jeżdżę koleją od ~9 lat i nigdy nie pamiętam takiego koszmaru, o jakim piszesz.KwZ pisze:Toż piszę, że teraz już jest lepiej.
KS Unibax Toruń - mój klub
503 - moja linia
208 - linia z przymusu
503 - moja linia
208 - linia z przymusu
- Bastian
- Sułtan Maroka
To źle?span pisze:kierowca witał już na godzinę przed wyjazdem
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
bartoni722