W końcu Białołęka Jest JedynaDantte pisze:Hahah, nie no, błagam, przepraszam, nie mogę. Może jeszcze frytki...
BP, NMSP
Moderator: Wiliam
W końcu Białołęka Jest JedynaDantte pisze:Hahah, nie no, błagam, przepraszam, nie mogę. Może jeszcze frytki...
Szczególnie ciekawe jest 521, które na 1/3 trasy dubluje SKM. Jak to się ma do wiecznego braku brygad?pawcio pisze:Jakoś 519 i 521 trzymają się całkiem nieźle, choć zamachów na nie (i to całkiem poważnych i oficjalnych) było sporo więcej niż na 512.BJJ pisze:sam sobie przeczysz. skoro skasowano inne, czemu nie tę?
Co za absurd. Problem przedostania się na drugą stronę Wisły powinien być właśnie rozwiązywany komunikacją zbiorową. Chyba po to buduje się m.in. metro. Z północno-wschodniego krańca miasta powinny lecieć trzy priorytetowe linie - każda innym mostem: G-R, G, Ś-D (z wykorzystaniem o ile się da buspasów).Dantte pisze:Poza tym, leżą po tej samej stronie Wisły, co Centrum - ich dowóz tam jest dużo mniej problematyczny, niż pchanie się przez którykolwiek z mostów.
Bliżej ci do rady Dzielnicy Białołęka, niż namBJJ pisze:A urzędnicy dali ciała po całości i nadal dają stosując jakieś półśrodki.
Nie mam z radą nic wspólnego. Co więcej wiceburmistrz, po wytknięciu kilku jego kłamstewek, obraził się na mnie śmiertelnie na osiedlowym forumBastian pisze:Bliżej ci do rady Dzielnicy Białołęka, niż namBJJ pisze:A urzędnicy dali ciała po całości i nadal dają stosując jakieś półśrodki.![]()
Toż masz odpowiednio: 112, 500 i 23 (ob. 26). I bonus w postaci 527.BJJ pisze:Z północno-wschodniego krańca miasta powinny lecieć trzy priorytetowe linie - każda innym mostem: G-R, G, Ś-D (z wykorzystaniem o ile się da buspasów).
ZacznijBJJ pisze:Nie mam z radą nic wspólnego.
My tym bardziej, tym bardziej.BJJ pisze:Nie mam z radą nic wspólnego.
hahaha. pudło.pawcio pisze:Od przemeldowania.KwZ pisze: Zacznij
BP MSPANC