Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Komunikacja miejska w czasie budowy II linii metra
Moderator: Wiliam
Mogę nie zgłaszać, ale jak ja widzę takie głupoty w rozkładach to szkoda gadać, tak samo jest np. w przypadku 715. Czysta fikcja!
PS. A teraz, bo szczegółowo zanalizowałem rozkład 135, dla mnie utrudnienia przy Wileńskim zaczęły się dopiero 13 sierpnia, więc jakby co dopiero się zaczęło i miało jeszcze trwać bardzo długo.
PS. A teraz, bo szczegółowo zanalizowałem rozkład 135, dla mnie utrudnienia przy Wileńskim zaczęły się dopiero 13 sierpnia, więc jakby co dopiero się zaczęło i miało jeszcze trwać bardzo długo.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Przy Wileńskim również w rozkładach dla kierowców są błędy. Przystanek 512/190, ten dla wysiadających (55), nie jest oznaczony w rozkładzie kierowcy jako "dla wysiadających", więc tak naprawdę nikt nie musi wysiadać. Bo kierowcę obowiązuje rozkład, który dostał z dokumentami linii, a nie oznaczenia na przystanku. W samych rozkładach też są babole, bo takie 3/512 ma trzy minuty postoju pod Carrefourem (Dw. Wileński 13), 6:57 - 7:00, czym blokuje odjazd 160 (6:59).
A jednak Esperanto nie będzie świecić pustkami.bartoni722 pisze:Szkoda, że pętla na Esperanto nadal będzie świecić pustkami. Ale twórzmy więcej takich nieekspediowanych linii jak 527!
http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=803&c=100&l=1ZTM pisze:512: ZACISZE – ... – Radzymińska – al. Solidarności – most Śląsko-Dąbrowski – al. Solidarności – Okopowa – Anielewicza – ESPERANTO (powrót: Anielewicza – al. Jana Pawła II – al. Solidarności – most Śląsko-Dąbrowski)
Biedna linia 512 od wycofania ze Szczęśliwic jakoś nie może się doczekać docelowej, stałej trasy na lewym brzegu Wisły.
W komunikacie ZTM-u zaintrygowało mnie jeszcze to, że 166, 517 i kilka innych będą jechały w kierunku południowym przez Okrzei. Czyli nie Jagiellońską na wprost i Marcinkowskiego.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bo dzięki temu jadą także z tego samego krańca...Pawel_ pisze:A mnie ciągle dziwi po jaką cholerę trzy linie z Marek jadą do tego samego krańca...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
michael112
527 także. Najpierw przez most Gdański, potem przez most Śląsko-Dąbrowski w imię ograniczania ruchu na Gdańskim - najpierw jako czasowa, potem jako stała. W końcu znów przez Gdański - ponownie najpierw jako czasowa, potem stała.Marvin pisze:Biedna linia 512 od wycofania ze Szczęśliwic jakoś nie może się doczekać docelowej, stałej trasy na lewym brzegu Wisły.
-
bartoni722
Ja się tylko zastanawiam, jaki będzie faktyczny czas przejazdu 527. Pożyjemy, zobaczymy.michael112 pisze: 527 także. Najpierw przez most Gdański, potem przez most Śląsko-Dąbrowski w imię ograniczania ruchu na Gdańskim - najpierw jako czasowa, potem jako stała. W końcu znów przez Gdański - ponownie najpierw jako czasowa, potem stała.
No i czy nie lepiej byłoby np. zostawić 527 na moście Ś-D, a 512 puścić Szwedzką i Mostem Gdańskim do Arkadii, żeby była jakaś różnica między 512 a np. 190.
Inicjatywa Społeczna na Rzecz
Zrównoważonego Rozwoju Białołęki
„Białołęka Jest Jedna”
http://www.bialolekajestjedna.blogspot.com
Zrównoważonego Rozwoju Białołęki
„Białołęka Jest Jedna”
http://www.bialolekajestjedna.blogspot.com
Takie 512 mógłbyś od razu kasować.BJJ pisze:No i czy nie lepiej byłoby np. zostawić 527 na moście Ś-D, a 512 puścić Szwedzką i Mostem Gdańskim do Arkadii, żeby była jakaś różnica między 512 a np. 190.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem