No tak, bo to było nie do przewidzenia - zwłaszcza, że 2 lata było identycznie (rok temu nie wiem jak było).dzidek pisze:I 'rewelacyjny' korek na Jagiellońskiej około 12 do al. Solidarności. Oj sporo czasu tam straciłem.

Moderator: Wiliam
No tak, bo to było nie do przewidzenia - zwłaszcza, że 2 lata było identycznie (rok temu nie wiem jak było).dzidek pisze:I 'rewelacyjny' korek na Jagiellońskiej około 12 do al. Solidarności. Oj sporo czasu tam straciłem.

Mogłeś mieć pecha. Na C14 była podobno półtoragodzinna przerwa, spowodowana jakimś potrąceniem na Wólce.bartoni722 pisze:czy to tylko ja zauważyłem, że C13 jest rzadziej, sporo rzadziej niż rok czy dwa temu? Czy to może jakiegoś pecha miałem?
Mogłeś mieć pecha, bo ja akurat trafiłem na dosyć luźne C13, wystarczyło przepuścić pełne C13, bo już było widać następne. A 3-4 minuty temu też w krótkim odstępie pojechały 2 sztuki.bartoni722 pisze:A czy C09 musiało mieć aż tyle brygad? No bez przesady. I czy to tylko ja zauważyłem, że C13 jest rzadziej, sporo rzadziej niż rok czy dwa temu? Czy to może jakiegoś pecha miałem?
Jasne. W zeszłym roku 35 brygad nie wystarczyło. W tym roku całe szczęście że cyrk przy Nocznickiego i nieodłączna lokomotywka na WMH trafiły na czas między podstawieniami a pierwszymi "posiłkami". A i tak był czas że przez 6 minut z Młocin nie odjechała żadna brygada i przez ten czas ba przystanku robiło się czarno (dwa pociągi metra).bartoni722 pisze:A czy C09 musiało mieć aż tyle brygad? No bez przesady.
Czy do tego małego cmentarza na Tarchominie na prawdę potrzebna jest specjalna linia? 509+133 (wzmocnione 133) nie wystarczy?dzidek pisze:Dziś C25 jeździło przez cały dzień jeden za drugim przez co w autobusach tej linii było sporo miejsca a kierowcy na Placu Narutowicza nie mieli w zasadzie żadnych przerwI 'rewelacyjny' korek na Jagiellońskiej około 12 do al. Solidarności. Oj sporo czasu tam straciłem.