Te przerwy 8 min. to dziury pod 41 czy co?pawcio pisze:334-8/6/4-8/10, w szczytach raczej układ 4-8-4-8-4-4, niż regularne 4-8,
Tego 15 wieczorami nie rozumiem. Wcześnie rano rzadziej niż późno wieczorem, późno wieczorem częściej niż za dnia.pawcio pisze:158/12/8/10, wieczorami solówki z 14, rano co 20
Kolejny wariantowiec?pawcio pisze:w godz. 8:00-14:00 zasilenie na odcinku Okęcie-Narutowicza),
Czyli teraz solówki cały tydzień - z których linii?pawcio pisze:148/12/8/--, na całkach solówki i jeden niskacz,
Chyba godziny kursowania skrócone: w tej chwili np. z Królikarni kursuje od 4:37 do 21:17.
Czyli tylko w szczycie? Szkodapawcio pisze:418/--/8/--
Remont Łazienkowskiego jeszcze trochę potrwa, można było pomyśleć o nadaniu "stałego" numerka? Poza tym na Jerozolimskich zwłaszcza w szczycie zawsze tłuma pasażerów się znajdzie, więc może przynajmniej rozważyć pozostawienie zasilenia na stałe?pawcio pisze:774/12/4/--, w piątki co 20 do 2:00
Najdziwniejsza linia. Już lepiej było tak zrobić z tymi postojami. A jak nie, to podzielić z powrotem na 20: Boe-Koło z częstotliwością jaka wyjdzie i np. 32: Koło-FSO ze standardową.pawcio pisze:Jednotor linię co 8 by przyjął, ale obowiązkowo bez postojów na Boernerowie.Wiliam pisze:W zasadzie wszystko zrównane. 20 ma taką dziwną częstotliwość bo jednotor?
Bardzo też jestem ciekaw, jak to w końcu wyjdzie z ferajną spod znaku 17, 37, 11?
Najbardziej nie podoba mi się to:
Jestem wrogiem pojawiających się regularnie wariantowych kursów. Będzie jak z 17 na Marymoncie. Powinni albo wydzielić osobną linię Pralka-Wiatraczna, albo skrócić 24 do Wiatracznej i zostawić 9 w spokoju, albo pociąć 9 poza szczytem do standardowej częstotliwości i wszelkie zasilenia zesłać na 77. (Ewentualnie na Okęcie można wtedy przedłużyć 25.)pawcio pisze:9 co drugi kurs do Wiatracznej